# #

21 Νοε 2013

Το παιζί ζε σέλει....

Kostakis_SupportΟ  Κωστάκης όταν το θυμηθεί μιλάει και κάποιοι στη Ν.Δ. τον ακούν με προσοχή. Δεν τους έκανε πρώτα για αρχηγός και έφεραν τον Σαμαρά να προκόψουν ως κόμμα. Τι θέλουν και τον γυροφέρνουν εδώ και καιρό; 
Το παιζί ζε σέλει.
Ο Κωστάκης μας λοιπόν δεν θέλει να φύγει ο Σαμαράς και μάλιστα χωρίς εκλογές, γιατί θα είναι λέει πολιτική ανωμαλία. Δηλαδή όταν έφευγε ο καλός μου ο ΓΑΠ και ήρθε ο τραπεζίτης Παπαδήμος, τι ήταν;
Είχε και συνάντηση με τον Κυριάκο και του είπε του παιδιού...
«Προχώρα». Γιατί να μη προχωρήσει, ανθρώπους δικούς τους θα διώξουν ; Πήρα τα πάνω του ψυχολογικά ο Κυριάκος και θα βγάλει στη “σέντρα” περισσότερους υπαλλήλους. Τι σου είναι η ψυχολογία!
Από τη μία ο Κωστάκης παίρνει τον μισθό του και τη δουλειά τη κάνει ο Σαμαράς, οπότε, που να τρέχει πάλι για πρωθυπουργός και να έχει σκοτούρες. Από την άλλη υπάρχουν οι αναλώσιμοι Κυριάκος και Άδωνης που βρίζει ο κόσμος και όλα καλά.
Κε Καραμανλή, στη συνείδηση του κόσμου είστε ένας άτολμος, κουρασμένος, και μη ικανός πολιτικός (καλά, δεν είσαι και ο μόνος…) και έτσι παραμένετε, προς τι κάποιοι ζητούν την άποψή σας και ποιον ωφελείτε που τη λέτε;  Σίγουρα όχι τον απλό κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.