# #

16 Απρ 2013

Δηλαδή σε άλλη τράπεζα -εκτός Εθνικής ....δεν είναι ασφαλείς οι καταθέσεις(;)



 
 

Έχουν καταφέρει οι "παγκοσμιοποιημένοι καριόληδες" που κυβερνάνε αυτό τον κόσμο, να "φυτέψουν"  -με διάφορους τρόπους- στην συνείδηση του μέσου ανθρώπου, την αμφισβήτηση από τον ίδιο, της προσωπικότητάς του, της ηθικής του (μαζί τα φάγαμε) και την αμφιβολία για την εγκυρότητα  της κρίσης του, της σκέψης του, ακόμα και της στοιχειώδους λογικής του (άραγε ένα και ένα κάνουν δυο;).

Όταν λοιπόν έβλεπα στην TV  "....για σιγουριά βάλτε τα λεφτά στην Εθνική τράπεζα."    σκεπτόμουν ....μπα κατι καταλαβαίνεις λάθος  ρε Γιώργο, "ανάποδα" σκέφτεσαι  ....μέχρι που έτυχε να δω την παρακάτω ανάρτηση και έτσι η δεύτερη ίδια άποψη λειτούργησε ως ενισχυτική της δικής μου πρώτης σκέψης.

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να δεχθεί οτιδήποτε άκριτα, πλην το όλο εγχείρημα του "συγχωνευμένου-ασυγχώνευτου" αρραβώνα και των απόνερων, όζουν και χρήζουν "εισαγγελικής φροντίδας"
 
 
Από το φτωχό μου το μυαλό ....περνάει η σκέψη,  μήπως εδώ έχουμε "συγκαλυμμένη αρνητική διαφήμιση -δεν είμαι ειδικός- ....λέω μήπως και οι επίγονοι του Θ. Καρατζά ....εξακολουθούν να "οργιάζουν".

Στο διάολο ρε ....σήμερα κιόλας θα ρθω να πάρω -στο σπίτι μου- τα δυο χιλιάρικα -τέσσερα πεντακοσάευρα* είναι- που έχω εκεί, στην τράπεζα της κατά τον Γ. Καρατζαφέρη ΚΟ.ΛΑ.ΣΗ(ς), όσον αφορά τουλάχιστον την δεύτερη συλλαβή της λέξης, που αφού τα "σκάτωσε" στην πρώτη τράπεζα, που εμείς οι φορολογούμενοι θα πληρώσουμε -το σκάτωμα, συγγνώμη την ανακεφαλαιοποίηση εννοώ- θέλει τώρα την μεγάλη, την Εθνικάρα ....στην "λαιμαργία του" να βγει βγει πιο πλούσιος μέσα από την κρίση, πάλι με χρήματα των φορολογούμενων ....κατά το  "ο Λ. στην αναμπουμπούλα χαίρεται" !

( *Σκέπτονται  οι "Εβρωπαίοι" της μουνόπολης να καταργήσουν τα πεντακοσάευρα, γιατί διαπίστωσαν ότι λόγω της μεγάλης σημασίας τους σαν "αποθηκευτικού νομίσματος" ,  έχουν μεγάλη "ζήτηση"και ζημιώνουν έτσι τις τράπεζές τους )
Θα πάρω τα πεντακοσάευρα από την ευρωμουνόπολη για να μείνουνε χαρμάνια ....και να κλαίνε όλα τ' αλάνια στην κάθε συρραμμένη, -συγγνώμη ανακεφαλαιοποιημένη-  ευρωμουνόπολη και "γαία πυρί μειχθήτω".
 
Γ.Δ

 Διαφήμιση Εθνικής τράπεζας

Και που είσαι ακόμα.

Διαφήμιση της εθνικής τράπεζας για προθεσμιακή κατάθεση.

Δεν αναφέρεται σε κανένα σημείο της διαφήμισης το επιτόκιο για την προθεσμιακή κατάθεση.

Ένα ζευγάρι ρωτάει την μητέρα του νεαρού , που έκρυψε τα λεφτά που της έδωσαν να φυλάξει.

Και αυτή λέει για σιγουριά τα έβαλε στην εθνική τράπεζα. Και αυτο είναι και το κύριο μήνυμα της διαφήμισης.

"Για σιγουριά βάλτε τα λεφτά στην εθνική τράπεζα."

Σε άλλη τράπεζα δηλαδή δεν είναι ασφαλή τα χρήματα ; Και αν όχι γιατί ;

Και η "δημόσια " εθνική τράπεζα που το ξέρει ότι δεν είναι ασφαλή;

Και αν το ξέρει η "δημόσια" εθνική τράπεζα γιατί δεν μας ενημερώνει , όπως έκανε με την έκθεση που δημοσίευσε λίγο πριν τις εκλογές για τους κινδύνους που θα είχε μια πιθανή έξοδο της Ελλάδας απο το ευρώ;

Τότε γιατί την ενδιέφερε ; 


Τσανούσης Στάμος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.