# #

2 Ιαν 2013

Ουϊσκι made in Larissa...!!!


Ουϊσκι made in Larissa από ελληνικό κρασί!!!
Το συγκεκριμένο επίτευγμα (δεν έχουμε το know how στη χώρα μας) αποτέλεσε προσωπικό στοίχημα για τον σμήναρχο ε.α. Αργύρη Ταραμονλή, ο οποίος από το 1994 άρχισε να «πειραματίζεται» με το...
κρασί και κατάφερε, όπως λέει, να πετύχει τελικά υψηλή ποιότητα στην παραγωγή του.
Λίγα χρόνια αργότερα σκέφτηκε να επεκτείνει το πείραμα του και στο ουίσκι καθώς τού προκάλεσε περιέργεια ο τρόπος παρασκευής. Με έναν αστερίσκο: η παραγωγή του ουίσκι θα γινόταν από κρασί! Όπως ανέφερε ο ίδιος κ. Ταραμονλής, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση ωστόσο το αποτέλεσμα τον δικαίωσε!
Από δω και πέρα κι ενώ έχει ήδη δεχτεί προτάσεις για συνεργασία -και μάλιστα σε μία περίπτωση βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία -για την επόμενη χρονιά ο Λαρισαίος ποτοποιός σκοπεύει να αυξήσει την ποσότητα από το 50 κιλά που για πρώτη φορά παρήγαγε σε 200 με 300, τα οποία βεβαίως θα διατεθούν ύστερα από δύο χρόνια, αφού τόσος είναι ο απαιτούμενος χρόνος ωρίμανσης.
Εφόσον «ανοίξει» τη διάθεση του προϊόντος στην αγορά, τότε θα ακολουθήσει και τις νόμιμες διαδικασίες προκείμενου να μπορεί να το εμπορευτεί ή να μπορεί του ουίσκι να παραχθεί από οινοποιείο.

http://dailynews24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.