# #

5 Ιαν 2013

Κ. Λουράντος: Πού είσαι τώρα Πάσχο Μανδραβέλη;


Είναι γνωστα τα καθεστωτικά - μνημονιακά ΜΜΕ που προσπαθούν πασει θυσία να περάσουν τις ... κυβερνητικές θέσεις ! 

Είναι γνωστά σε όλους μας τα ονόματα των Πρετεντέρη, Τρέμη, Μανδραβέλη, Πορτοσάλτε κ.λ.π. που κατά καιρούς αναλαμβάνουν την κατασυκοφάντηση των κλάδων και την ... εξόντωσή τους! 


Εχουμε υποστεί επιθέσεις που τελειωμό δεν έχουν. 

Θα θυμάστε την κα Τσαπανίδου στο ΣΚΑΪ που επιθυμούσε να μπουν τα φάρμακα στους .....
φουρνους στα περίπτερα και στα σούπερ μάρκετ!!! 

Θα θυμάστε τον κο Μανδραβέλη να γράφει μακροσκελή άρθρα στην Καθημερινή για τα ..... "τεράστια" κέρδη των φαρμακοποιών.!!! 

Θα θυμάστε τον κο Πορτοσάλτε στο ΣΚΑΪ (ακόμα και σήμερα το πρωί) να με βρίζει και στο πρόσωπό μου όλους τους φαρμακοποιούς με φαρμακείο επειδή δεν ... χαρίζουμε τα φαρμακεία μας στους φαρμακοποιούς χωρίς φαρμακείο! 

Θα θυμάστε την κα Τρέμη στο MEGA να ερωτά με .... θλιμμένο ύφος "τι θα κάνουν οι καημένοι ασφαλισμένοι" κατα την διάρκεια των κινητοποιήσεων μας και να μας .... καταγγέλει ως ανάλγητους !!!

Είναι άθλιο το παιχνίδι τους , αλλά δεν πρόκειται να μείνουν για πολύ στο απειρόβλητο. Ιδού τι αποκαλύφθηκε σήμερα για τον κο Πάσχο Μανδραβέλη.

Σας το μεταφέρω αυτούσιο ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ στην παρένθεση:" Αλήθεια γιατί ορισμένοι δημοσιογράφοι ( όπως ο Πάσχος Μανδραβέλης ) δεν λένε ούτε λέξη για την υπόθεση Παπακωνσταντίνου...???

Η λίστα Λαγκάρντ –εκτός όλων των άλλων- ξεβρακώνει και δημοσιογράφους. Η αρχή έγινε με τον λαλίστατο Πάσχο Μανδραβέλη, ο οποίος δεν έχει γράψει ούτε λέξη για τις κατηγορίες κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Εντελώς συμπτωματικά, η σύζυγος του κ. Μανδραβέλη –η οποία είχε διοριστεί το ΙΚΑ Κοζάνης- ήταν ιδιαιτέρα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Θυμάμαι την άνεση με την οποία ο Πάσχος Μανδραβέλης είχε επιτεθεί στο ντοκιμαντέρ συναδέλφου του, ο οποίος είχε μόλις απολυθεί από το συγκρότημα στο οποίο εργάζεται και ο ίδιος.

Θυμάμαι επίσης πως ο Πάσχος Μανδραβέλης αμφισβήτησε δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» για λιποθυμίες μαθητών στα σχολεία από ασιτία.

Θυμάμαι και το μένος του Πάσχου Μανδραβέλη κατά των δημοσίων υπαλλήλων. Προφανώς, έκανε επίθεση στη σύζυγό του – ήταν ενδοοικογενειακό το ζήτημα.

Διάβασα το θλιβερό, γυναικουλίστικο –και ανάξιο λόγου- κείμενο του Πάσχου Μανδραβέλη για την σχέση της συζύγου του με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Διάβασα και τα εγκώμια του Πάσχου Μανδραβέλη για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου στο παρελθόν. Τον εκτιμούσε πάρα πολύ. Όχι επειδή η σύζυγός του δούλευε στο γραφείο του Παπακωνσταντίνου. Αλίμονο.

Τελικά, ο Πάσχος Μανδραβέλης ήταν ένας δημόσιος υπάλληλος. Γι’ αυτό τους μισεί.

Το μόνιμα σηκωμένο δάχτυλο του Πάσχου Μανδραβέλη κόπηκε. Το έκοψε μόνος του.

Κακό πράγμα ο φανατισμός. Πολύ κακό.

Βέβαια, ο Πάσχος Μανδραβέλης είναι τυχερός. Η «Καθημερινή» ανήκει στους Αλαφούζους, όχι στην Ελένη Βλάχου.

(«Καίγονται» πολλοί δημοσιογράφοι στα καθεστωτικά ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια. Ανόητοι και θλιβεροί. Χρήσιμοι, όμως. Σου δείχνουν τι δεν πρέπει να γίνεις.)

"Πιτσιρίκος" μέσω http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/ "

Κ.ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.