# #

4 Οκτ 2012

Βιτάλης: Σαμαρά, ετοίμασε τη χώρα για πόλεμο....!!!!!!


Βιτάλης: Σαμαρά, ετοίμασε τη χώρα για πόλεμο.
Με δεδομένες τις ραγδαίες πολεμικές εξελίξεις στο μέτωπο Συρίας-Τουρκίας, ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου (ο οποίος μόλις αφίχθηκε από περιοδεία του στα Βαλκάνια), απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αναφέρει:
«Πρωθυπουργέ.
Με δεδομένες τις πολεμικές επιχειρήσεις των Τούρκων εναντίον της Συρίας και της πρόβλεψής μας (εδώ και ένα χρόνο), πως η ευρύτερη περιοχή θα αναφλεγεί, με πιθανότατη πια εμπλοκή και της Ελλάδας, σε καλώ:

1.    Να θέσεις τη χώρα ΑΜΕΣΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, σε ετοιμότητα, με προοπτική γενικής επιστράτευσης.
2.    Να απεμπλακείς από τις ΝΑΤΟικές επιλογές ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ. Το ΝΑΤΟ, σε περίπτωση επίθεσης της Τουρκίας στην Ελλάδα, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.
3.    Να μην εμποδίσεις την προσπάθειά μας, (η οποία βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσής της), να οργανώσουμε ΣΩΜΑ ΣΕΡΒΩΝ, ΡΩΣΩΝ, ΡΟΥΜΑΝΩΝ, ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ, οι οποίοι θα βρεθούν (όπως ήδη ξεκαθαρίσθηκε) αμέσως στο πλευρό των Ελλήνων.
4.    Να αποφασίσεις ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΕΝΚΕΝ, για τους Σέρβους και τους Ρώσους, έτσι ώστε να διευκολυνθούν να έρχονται ΜΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ακόμη, καλώ όλους τους Έλληνες Πατριώτες – και ιδιαίτερα αυτούς που έχουν οικονομική άνεση - να ενισχύσουν με κάθε μέσο την σε πλήρη εξέλιξη προσπάθειά μας, να στηριχθούν ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ κατ’ αρχάς εθελοντές, οι οποίοι θα αρχίσουν σταδιακά να καταφθάνουν στην Ελλάδα.
Χρειαζόμαστε βοήθεια, τόσο για τη φιλοξενία τους, όσο και για τα υπόλοιπα τα οποία είναι απαραίτητα σε έναν μαχητή, ο οποίος θα σταθεί δίπλα – αν χρειαστεί - στον ελληνικό Λαό και Στρατό.
Ελάτε να μας βρείτε στα κεντρικά μας γραφεία στο Σύνταγμα, Νίκης 33. Σας περιμένουμε».
Πατριωτικό Μέτωπο
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.