# #

4 Οκτ 2012


Φωτογραφία-Ντοκουμέντο, που δείχνει τη μάχη του Ευάγγελου Βενιζέλου, προκειμένου να βγάλει τον Σατανά μέσα από τη λίστα για να μπορέσει να την αξιοποιήσει (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)Φωτογραφία-Ντοκουμέντο, που δείχνει τη μάχη του Ευάγγελου Βενιζέλου, προκειμένου να βγάλει τον Σατανά μέσα από τη λίστα για να μπορέσει να την αξιοποιήσει (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)
Πολύωρες μάχες με τον σταυρό στο χέρι, έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με το Στικάκι/Cd της Κριστίν Λαγκάρντ, για να μην αφήσει το περιεχόμενό του να μπεί μέσα του και να τον ελέγξει!
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, όταν δοκίμασε για πρώτη φορά να δει το περιεχόμενό της λίστας, προκειμένου να κάνει το καθήκον του, το CD άρχισε να παίζει μόνο του ανάποδα και να ακούγεται σε επανάληψη η λέξη...
«Satan»!
Αμέσως ο Ευάγγελος Βενιζέλος, λόγω και των θρησκευτικών γνώσεων που απέκτησε (όταν απάλλαξε ως υπουργός Οικονομικών την Εκκλησία από την έκτακτη εισφορά), κατάλαβε ότι το συγκεκριμένο cd, είναι στην πραγματικότητα ένα ακόμα κόλπο του «Εξαποδώ» για να μολύνει τις ψυχές των ελλήνων με τα σατανικά του μηνύματα.
Μάλιστα με κίνδυνο να το δει και να μολυνθεί ο ίδιος, προχώρησε σε εξορκισμό, ώστε να βγάλει μέσα από το CD το σατανικό πνεύμα, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να την χρησιμοποιήσει για να πιάσει τους κακούς φοροφυγάδες και να ελαφρύνει τους μισθωτους και τους συνταξιούχους από τα ισοδύναμα βάρη. Για να το πετύχει μάλιστα αυτό, πέρασε τα data σε στικάκι. Στη συνέχεια, το τοποθέτησε μέσα σε κλειστό φάκελο με αντι-σατανική γόμωση και τον παρέδωσε στη γραμματέα του ζητώντας της να το φυλάξει κάτω από το καντήλι.
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.