# #

5 Οκτ 2012

E.N.D: Αγορά ελληνικού χρέους - Ηρθε η ώρα να χρησιμοποιηθεί όλη η δυνατότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου!


Ο Μανώλης Λαμπράκης παρουσίασε την φιλοσοφία της E.N.D. και μας έδωσε 2 παραδείγματα απο προέρχεται αυτή η οργάνωση. Μίλησε για την σημαντικότητα της Ελληνικής γλώσσας σαν η παγκόσμια μητρική και φωτεινή γλώσσα πριν τον Πύργο της Βαβέλ, όταν οι άνθρωποι προσπάθησαν να φτάσουν τον Θεό με λάθος τρόπο αλλά και για τις τελευταίες μελέτες που δείχνουν την σημαντικότητα της πανάρχαιας γλώσσας με τεράστια διαφορά σε πλήθος λημμάτων από την δεύτερη Γερμανική. Επίσης ανέφερε παρακάτω:

Η θεϊκή δυνατότητα του ανθρώπου ήρθε η ώρα να απελευθερωθεί.

"Ο ανθρώπινος εγκέφαλος αποτελείται από 3 τμήματα εντελώς ξεχωριστά. Το κατώτερο τμήμα ονομάζεται εγκέφαλος ιχθυοσαυρικός και βρίσκεται στα έρπετα επίσης και σε κατώτερες μορφές ζωής, το δεύτερο είναι ο εγκέφαλος των θηλαστικών και το τελευταίο είναι ο ανθρώπινος εγκέφαλος, ο φλοιός δηλαδή. Ολα τα κύτταρα αυτά είναι 100 δισεκατομμύρια και το καθένα από αυτά έχει 15.000 διασυνδέσεις με τα υπόλοιπα. Το μαγνητικό πεδίο που δημιουργείται στον εγκέφαλο είναι 150 τρισεκατομμύρια γεωμαγνητικά πεδία.


Περισσότερα από τα άστρα που έχουν καταμερτηθεί στον ουρανό. Από αυτήν την δυνατότητα μόνο το 5%, χρησιμοποιέιται από τους εφυέστερους ανθρώπους (πόσο μάλλον από τον μέσο άνθρωπο). Ερωτάται λοιπόν ποιός έβαλε αυτό το λογισμικό στον ανθρώπινο εγκέφαλο και δεν τον αφήνει να λειτουργήσει. Γιατί χρειάζεται το 100% αν μόνο το 5% χρησιμοποιείται;

Το φυσιολογικό ερώτημα είναι ότι: αν είμαστε προιον εξελίξεως όπως μας είπε ο Δαρβίνος, για ποιό λόγο ο εγκέφαλός μας εξελίχθηκε τόσο γρηγορότερα από τα υπόλοιπα τμήματα του σώματος και ποιές ανάγκες εξυπηρετούσε αυτή η πολύ μεγάλη εξέλιξη. Φτάνουμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει πολύ μεγάλη δυνατότητα στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Ενας πολύ σοφός μηχανικός της αρχαιότητας, που ονομαζόταν Προμηθέας, πήρε εντολή και έφερε αυτό το λογισμικό στο κεφάλι μας. Ομως όταν φτιάξεις ένα αυτοκίνητο που μπορεί να πηγαίνει με 500 χιλιόμετρα την ώρα αλλά του επιτρέπεις να πηγαίνει με 90 τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι αυτός που έφτιαξε το αυτοκίνητο δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια στο λογισμικό στο αυτοκίνητο να τρέχει με 500 χιλιόμετρα. Αρα άλλος έβαλε το λογισμικό στον ανθρώπινο εγκέφαλο και άλλος έφτιαξε τον δρόμο στον οποίο περπατάει. Οι 2 αυτές ενέργειες υπάρχουν στον κόσμο.

Ο Προμηθέας και ο Aλλος που έφτιαξε το operating system. Επομένως είναι ώρα αγαπητοί μου συνέλληνες να απελευθερώσουμε το δυναμικό, το 95% το οποίο εσείς, ο δικός σας προγεννήτωρ έβαλε μέσα στο μυαλό αλλά κάποιοι άλλοι δεν αφήνουν να λειτουργήσει στο 100%. Οταν φτιάχνεις κάτι, ξέρεις και πως να το λειτουργείς. Είναι ώρα λοιπόν για αυτό, και συγνώμη που σας πήρα τόση ώρα για να καταλάβετε από που προέρχεται η Ε.N.D.

Γιατί η E.N.D. παρουσιάστηκε τώρα;

Την περασμένη Κυριακή, 11 άτομα από την E.N.D, όλοι καθηγητές, δικηγόροι, ορκωτοί λογιστές προσκληθήκαμε στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών γιατί όπως ξέρετε την περασμένη εβδομάδα υπήρχε η σύνοδος των Ηνωμένων Εθνών. Φιλοξενηθήκαμε από μια συγκεκριμένη ομάδα κρατών. κυρίως από κράτη της Αφρικής και της Καραιβικής αλλά και της Ευρώπης και παρουσιάσαμε το πρόγραμμά μας. Είμαστε ο αντίποδας της Νέας Τάξης πραγμάτων όπως αυτή προβλήθηκε από πολιτικούς που κυβερνούσαν και κυβερνούν και αυτόν τον τόπο. Για να καταγραφεί ως δάνειο (στην Κύπρο) έπρεπε να πληρωθεί μία δόση του δανείου παρότι δόθηκε με επιτόκιο 0%. Μόνο έτσι εξασφαλίζοντο το γεγονός ότι αυτό είναι ένα δάνειο προς την Κυπριακή Δημοκρατία.

Για την Ελλάδα βάλαμε το επιτόκιο 0.5% (για να μην θεωρηθεί από μελλοντικές κυβερνήσεις ώς δωρεά) και τα χρήματα αυτά τα 600 δις είναι ήδη κατατεθιμένα στο Τορόντο του Καναδά και στην κεντρική τράπεζα στο Μόντρεαλ (με αποπληρωμή 100 χρόνια). Το έγγραφο που σας δείχνω είναι ένα χαρτί που αναφέρει ότι στις 28/9/2012 το προξενείο του Τορόντο παρέλαβε από την Τραπεζα που έχει τα χρήματα ένα πρωτοκολλο ότι η Ελληνική κυβέρνηση, παρέλαβε το καταθετήριο των 600 δισεκατομμυρίων δολλαρίων. Το πρόβλημα είναι, γιατί αυτό έγινε τώρα; Γιατί διαδικασίες που παίρνουν 3 μήνες να γίνουν, οι τραπεζίτες μας στον Καναδά τις κάνανε σε διάστημα μόνον 1 μηνός;

Ο λόγος είναι πολλαπλός. Στις 12 Σεπτεμβρίου το δικαστήριον της Καρλσρούης έβγαλε ευεργετική απόφαση για την Ελλάδα και δεν απόκλειε την χρηματοδότηση της Ελλάδας και από αλλού, και αυτό έγινε και με δική μας παρέμβαση που εξασφάλισε αυτήν την απόφαση του δικαστηρίου στην Γερμανία. Κατά πληροφορίες μας τις οποίες δεν τις έχουμε ακόμα ελέγξει ένα σημαντικό μέλος της Ελληνικής Κυβερνήσεως βρίσκεται αυτήν την στιγμή στον Καναδά προσπαθώντας να εξασφαλίσει επέκταση χρονου αποπληρωμής ενός ομολόγου 31,2 δσεκατομμυριων δολλαρίων το οποίο οφείλεται (σε ιδιώτη) από την Ελληνική Δημοκρατία μεταξύ 4-14 Οκτωβρίου.

Είναι το ομόλογο που σας είπαν τα ΜΜΕ, όπου θα πάνε τα περισσότερα χρήματα για την στήριξη των τραπεζών. Αυτές οι φτωχές τράπεζες στηρίζονται συνεχώς, έχουν στηριχθεί τα τελευταία 2 χρόνια με 225 δισεκατομμύρια, δεν έχουν δώσει τίποτα στον λαό σε δάνεια ή παροχές αλλά εξακολουθούν να χρειάζονται στήριξη.

Επειδή λοιπόν είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να εξαφανίζονται τα χρήματα και να μην δίνεται σε κανέναν απολογισμός στο που πάνε και να διασπαθίζεται ο δημόσιος πλούτος, για αυτόν τον λόγο θα δινότανε το ομόλογο για την στήριξη των τραπεζών. Η αλήθεια είναι ότι το ομόλογο αυτό ανήκει σε ιδιώτη και είναι 30 ετών παλαιό, από το 1982, και ο ιδιώτης ειδοποίησε την Ελληνική Κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να δεχθεί παράταση (αποπληρωμής). Αν δεν πληρωθεί λοιπόν αυτό το ομόλογο από 4-14 Οκτωβρίου ήταν έτοιμοι να πτωχεύσουν την χώρα μας. Αυτός είναι ο λόγος που βιαστήκαμε και είμαστε κοντά σας σήμερα. Δεν θέλουμε με κανέναν τρόπο η πιο πλούσια χώρα στον κόσμο, όχι μόνο σε ύλη αλλά και σε πνεύμα να πτωχεύσει.

ΠΗΓΗ
RAMNOUSIA 

2 σχόλια:

  1. λιγη σοβαροτητα δε βλαπτει,ελεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ"...
      ...............Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ...ΜΕ ΠΑΓΕΙΩΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...
      ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΕ!
      ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ!

      ΑΝΤΕ ΠΑΕΝΕ ΡΕ ΑΡΧ@@@@@ΚΙ!
      ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΟΣ ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΗ!

      Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.