# #

1 Δεκ 2012

"Tamilos-anaptixi"> Η νέα επικοινωνιακή καταιγίδα του Αντώνη Σαμαρά, μόλις άρχισε!




Hμίγυμνες καλόγριες χορεύουν στους ρυθμούς του dj Luciano ενώ ακούγεται ο Καλίνικος να αποκαλεί «ερείπια»τον Σαμαρά και τον Στουρνάρα, εξαιτίας του άγχους τους να σώσουν την Ελλάδα. 
Στο βάρος του κωλόμπαρου ένα δάκρυ κυλά από τα μάτια του Σκανδαλίδη, καθώς επιστρέφει βουρκωμένος από την εξορία για να σώσει την πολιτική συμμορία του ΠΑΣΟΚ από τα νύχια του Βενιζέλου. 
Παντρεμένες τρικαλινές και ζωντοχήρες ξεσπούν μουσκεμένες  σε...
απανωτούς οργασμούς  κραυγάζοντας «tamilos»-«tamilos», το όνομα του τρικαλινού τράγου, που μας βάζει βίαια στην νέα εποχή του Σαμαρά «tamilos-anaptixi». 
Η προηγούμενη ήταν «simpilidis money for value».
Δεν έχει δικαίωμα να αποσυρθεί ο Ταραντίνο χωρίς να σκηνοθετήσει την Όλγα Κεφαλογιάννη σε μια ταινία έπος -«Έτσι κάνουν όλες»- που θα σημάνει την πραγματική αυλαία της καριέρας του. 
Ο Σόιμπλε ως τις εκλογές θα παραμιλάει από το εύρος και το σθένος των ελληνικών μεταρρυθμίσεων παρακολουθώντας με δέος την αξιοκρατία στο Δημόσιο που επιβάλουν με αυστηρότητα και τυπικότητα  ο Βρούτσης, ο Μανιτάκης, ο Στυλιανίδης και ο Σταικούρας. Μετά τις εκλογές θα γίνει ο ίδιος και το καροτσάκι του ανθρώπινη βόμβα και θα μας ξεπαστρέψει ενώ του χρόνου τα Χριστούγεννα το νέο νόμισμα της χώρας θα είναι το «eurodraxmi»- το έχουν αποφασίσει ήδη αλλά το κρατάνε μυστικό, όπως ηΜαρία Σπυράκη τα αποκλειστικά που τις αποκαλύπτουν οι αστείρευτες πηγές της.
Στα νοσοκομεία κάνουν πόρτα οι πορτιέρηδες του Κασιδιάρη και όσοι δεν έχουν κάρτα μέλους της Χρυσής Αυγής θα ψοφάνε αβοήθητοι. 
«Anaptixi-anaptixi-anaptixi», ψάλλουν εκστασιασμένα τα πρεζάκια και οι Πακιστάνοι μετανάστες κάτω από το υπ. Ανάπτυξης ενώ η ΔΕΗ ετοιμάζει νέο διαφημιστικό σποτ διάρκειας 24 ωρών για να δώσει πιο πολλά λεφτά στους αναξιοπαθούντες νταβατζήδες. 
Φέτος τα Χριστούγεννα με εγκύκλιο των Σαμαρά- Βενιζέλου-Κουβέλη, που συνυπογράφει, ο μετά της Δήμητρος λουόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, καταργείται ο όρος Χριστούγεννα και τη θέση του θα πάρει ο όρος «anaptixi». «Καλή Ανάπτυξη».
«Άνδρας της Χρονιάς» αναδεικνύεται δικαίως ο εκδότης Αντώνης Λυμπέρης, ενώ ο μπούγκα-μπούγκα Μειμαράκης αναδεικνύεται σε «Κουμπάρο της Χρονιάς». Την ίδια στιγμή το Πολεμικό Ναυτικό απονέμει στον Νίκο Χατζηνικολάου το «Χρυσό Φοίνικα» με τον καλό δημοσιογράφο-εκδότη να παραλαμβάνει το βραβείο από την κ. Μαριάννα. Ο Πεπόνης βραβεύεται από την Γαλλική Ακαδημία ως ο πλέον«Πολυδιαβασμένος  Άνδρας του 2012» για ολόκληρο το κόσμο. Σύμφωνα με δήλωση του Μπιλ Γκέητς, ούτε οι υπολογιστές με το πιο προηγμένο λογισμικό δεν θα προλάβαιναν να διαβάσουν τόσα εκατομμύρια λέξεις όσες ο Πεπόνης-αυτό το παιδί θαύμα.
Την ίδια ώρα ο ΓΑΠ συνεχίζει το κρυφτό ανά τον πλανήτη, ενώ ο Παπακωνσταντίνουανησυχεί μήπως ξυπνήσει ένα πρωί και δεν είναι ο γαλατάς. Ο Αραβαντινός υπόσχεται ανέμελη ζωή στον Κορυδαλλό αλλά όπως και να το κάνεις  δεν είναι εθελούσια επιλογή σαν το πατριωτικό καθήκον των τραπεζιτών απέναντι στον Στουρνάρα.
Κλείνουμε με την Γυναίκα Γούρι της Χρονιάς, για τους απανταχού επιχειρηματίες, που δεν είναι άλλη από την Εύα Καιλή. 
Αφού να σκεφθείτε ότι μετά τον Βασίλη Μηλιώνη την προσέλαβε ο Δημήτρης Κοντομηνάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.