# #

2 Νοε 2012

Πολύ γέλιο με το ΠΑΣΟΚ...διαβάστε, ειδικά οι ψηφοφόροι του


Την ...εκδίκησή του παίρνει ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης με ένα κείμενο 360 λέξεων που δημοσίευσε στο προσωπικό του blog.

Αναλυτικά, γράφει:
«Ο Βενιζέλος ήθελε να γίνει αρχηγός και αφού δεν τα κατάφερε στα ίσια υπονόμευσε τον Παπανδρέου....

Ο Λοβέρδος ήθελε και αυτός να γίνει αρχηγός και το είπε, θυμώνοντας τον Βενιζέλο, αλλά στο τέλος αγκαλιάστηκαν με τον Βενιζέλο, προκειμένου να τελειώνουν με τον Παπανδρέου....

Στη συνέχεια και όταν έριξαν τον Παπανδρέου, έγινε πολέμιος του ... 
Βενιζέλου και όταν είδε ότι δεν τον έπαιρνε, αποφάσισε να κάνει δικό του κόμμα (αλλά δεν το λέει ακόμη για να μην τον πουν προδότη και χρεωθεί τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ)...

Ο Χρυσοχοΐδης ήθελε να γίνει αρχηγός, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι έπρεπε να αγκαλιαστεί με τον Λοβέρδο, που τα είχε βάλει με τον Βενιζέλο και να ενώσουν τις δυνάμεις τους. 


Oταν είδε ότι αγκαλιάστηκε ο Λοβέρδος με τον Βενιζέλο (και αφού είπε μερικές χαζομάρες), αποφάσισε να αγκαλιαστεί και αυτός με τον Βενιζέλο, προκειμένου να τελειώνουν με τον Παπανδρέου και σε αντάλλαγμα ο Βενιζέλος τον έκανε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, αλλά ποτέ δεν πήγε στη βουλή να κάνει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, γιατί είχε αποφασίσει ότι δεν μπορεί ο Βενιζέλος αλλά δεν ήθελε να πάει και με τον Λοβέρδο και είχε αρχίσει να πιστεύσει ότι ίσως ο Σαμαράς να μην ήταν τόσο κακή περίπτωση ενόψει σύγκρουσης με αντιμνημονιακό λαϊκισμό....

Ο Σκανδαλίδης, πιο πονηρός από όλους, αφού ξέχασε τις αριστερές του ανησυχίες που εκφραζόταν στη Bουλή για ψύλλου πήδημα και την αποστροφή του για τον Παπανδρέου από τη στιγμή που έγινε υπουργός, το έπαιζε παραίνεση προς όλους, έγραφε βιβλία, συνέχισε τα καθημερινά σουαρέ με τους μεγαλοπαράγοντες του ΔΟΛ και την κατάλληλη στιγμή άδειασε τον Παπανδρέου και το έπαιξε συνεταίρος του Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ...


Μέχρι να ψιλοστραβοπατήσει ο Βενιζέλος οπότε και οι πλασαρισμένοι σε κομβικά πόστα άνθρωποί του έγιναν οι δεσμοφύλακες του Βενιζέλου.
Βεβαίως τώρα θέλει να γίνει αρχηγός. Aλλωστε το είχε πει και το 2007 ότι δεν του αρέσουν τα δίπολα. Θέλει να είναι ή σε τριπλέτα ή μόνος του....

Οι πάλαι ποτέ εκσυγχρονιστές αφού έκαναν το κίνημα κατά του Παπανδρέου το 2007, πλαισίωσαν τον Βενιζέλο μέχρι να ρίξει τον Παπανδρέου αλλά τον εγκατέλειψαν μόλις το κατάφερε. 

Τους είχε κάνει τη δουλειά. Σήμερα ο Σημίτης μετά από πολύ-πολύ καιρό πήγε στη Βουλή. 

Και εμείς είμαστε εδώ και τραβάμε τα ... πάθη μας».

enikos

1 σχόλιο:

 1. Ο Γέρος της Μπανανίας Παπανδρέου. Ήταν τόσο δημοκράτης,που αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι αυτός, που φώναζε στα μπαλκόνια για λαοκρατία,είχε υπογράψει μυστική συμφωνία με το παλάτι για την επαναφορά της Βασιλείας στην Ελλάδα.Ο λαμπρός πολίτης Παπανδρέου που,από την πρώτη στιγμή που έφτασε στην Ελλάδα ως δοτός πρωθυπουργός,πλαισιώθηκε από ξένους πράκτορες, δωσίλογους και ταγματασφαλίτες.Αυτοί ήταν το περιβάλλον του.
  Τότε γεννήθηκε η ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ.
  Ανδρέας,ο απολύτως τίποτας ήταν.Ένας άνθρωπος δούλος των παθών και των αδυναμιών του.Να πηδήξει ήθελε και μόνον αυτό τον ενδιέφερε.Δήθεν ταλαντούχος, δήθεν χαρισματικός, δήθεν γενναίος,δήθεν αντιστασιακός.
  Παλιά ξινά σταφύλια θα έλεγε κανείς. Έλα όμως που η ιστορία αρέσκεται σε φάρσες.
  Σημίτης.Ένας απο τους πιο μέτριους υπουργούς των κυβερνήσεων του ΜΠΑΤΣΟΚ.Ένας ευθυνόφοβος ανθρωπάκος που περισσότερο απειλούσε με την γκρίνια του και την κακομοιριά του παρά με τις ικανότητες του.
  Γιωργάκης.Ο μεσήλικας Γιωργάκης, ο οποίος σε μια κοινή ανθρώπινη κοινωνία θα ήταν από αυτούς,που δύσκολα θα εξασφάλιζαν την επιβίωση στην Ελλάδα,όχι απλά επιβίωσε,αλλά τέθηκε επικεφαλής της κοινωνίας της.Το ανθρωπάκι,το οποίο θα έπρεπε να βγάζει το μεροκάματό του,βγάζοντας φωτοτυπίες σε υπόγεια πολυεθνικών ή σκουπίζοντας ταχυφαγεία,έγινε Πρωθυπουργός των Ελλήνων.
  Βενιζέλος.Αυτός είναι ο τραγικός, που κατορθώνει και φέρνει γέλιο στην υπόθεση.Γιατί;Γιατί ο άνθρωπος είναι στην κυριολεξία βλάκας.Ίσως ο μεγαλύτερος βλάκας που αυτήν τη στιγμή περιφέρεται όρθιος στη χώρα.Ο Βενιζέλος θα πρέπει να γνωρίζει ότι όλα αυτά που έκανε κάποτε θα πληρωθούν.Όσο κι αν θωράκισε νομικά το άλλοθί του,στο τέλος θα υπερισχύσει το Σύνταγμα της Δημοκρατίας και το δίκιο του λαού.Τα παράσιτα σαν αυτόν έχουν το τέλος που τους αρμόζει και ο Βενιζέλος είναι ένα τέτοιο παράσιτο.Άχρηστο, πολυδάπανο, παράνομο και στρογγυλό.Αέρας κοπανιστός που απλά βρομάει.
  Ας προσέχαμε οι Έλληνες.Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
  ΠΗΓΗ:ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ -ΕΑΜ Β!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.