# #

2 Νοε 2012

48ωρη γενική απεργία την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Νοέμβρη 2012

Οι Ε/Ε της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ αποφάσισαν, σε έκτακτες συνεδριάσεις τους, την προκήρυξη 48ωρης Γενικής Απεργίας για τις 6 και 7 Νοέμβρη.
                                                                 

Η Αυτόνομη Παρέμβαση χαιρετίζει τον επαναπροσδιορισμό της στάσης της ΠΑΣΚΕ και του ΠΑΜΕ, όμως το γεγονός ότι δεν έγιναν αποδεκτές όλες οι..
προτάσεις της για έναν διαρκή και παρατεταμένο αγώνα, με στόχο να μην περάσουν τα μέτρα, που θα περιελάμβανε καθημερινές κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια, καταλήψεις χώρων εργασίας και δημοσίων κτηρίων και στήριξη μεγάλων ομοσπονδιών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα (ενέργεια, τοπική αυτοδιοίκηση κλπ) με επαναλαμβανόμενες απεργίες και κινητοποιήσεις μεγαλύτερης έντασης , δεν δημιουργούν τους όρους γενικευμένης ρήξης και ανατροπής αυτής της πολιτικής και των φορέων που την υπηρετούν.
Παρ' όλα αυτά η Αυτόνομη Παρέμβαση καλεί τα σωματεία και τις μεγάλες ομοσπονδίες να προχωρήσουν σε ενημέρωση των εργαζομένων και σε καταλήψεις δημοσίων κτηρίων, να συμμετέχουν μαζικά στα συλλαλητήρια και να παραμείνουν στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης των μέτρων στη βουλή, περικυκλώνοντας το κτηριό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.