# #

11 Ιουλ 2012

Karezza: ο νέος τρόπος έρωταthumb

Φίλες και φίλοι ξεχάστε αυτά που ξέραμε μέχρι τώρα για την ερωτική μας ζωή. 
Οι «γκουρού» της ερωτικής πράξης προτείνουν νέους τρόπους απόλαυσης ώστε το ζευγάρι να δένεται περισσότερο και να κάνει την απόλαυση να διαρκεί περισσότερο.
Η Karezza είναι μια φιλοσοφία που βασίζεται στο ότι ο άντρας του ζευγαριού (ή, έστω, ο ένας από τους δύο) θα κάνει έρωτα ΧΩΡΙΣ να φτάνει ποτέ...
σε οργασμό.
Είναι μια έμπνευση της γιατρού Άλις Μπάνκερ Στόκαμ και υπάρχει από τα τέλη του 19ου αιώνα. 
Η γιατρός πήρε την ιταλική λέξη carezza που σημαίνει «τρυφερότητα» και ανέπτυξε την θεωρία της. 
Σύμφωνα με αυτήν το ζευγάρι έρχεται πολύ πιο κοντά και ψυχικά και σωματικά αν περνά τον ερωτικό του χρόνο με περισσότερα χάδια και η συνουσία δεν έχει «χαρούμενο τέλος» για τον άντρα. 
Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τη γυναίκα, στην τέλεια μορφή της Karezza. (Για τις κυρίες που τόσο χρόνια προσποιούνταν ότι είχαν οργασμό για να ικανοποιήσουν τον σύντροφό τους, ιδού η ευκαιρία να ξεφύγουν από τα δεσμά αυτά).
Άνθρωποι που εξασκούνται στην τεχνική αυτή δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την άνοιξη της ερωτικής τους ζωής. 
Όπως λένε οι περισσότεροι η Karezza βοήθησε τον γάμο τους και άναψε τη σπίθα στην ερωτική τους ζωή.
«Είναι σα να μην τελειώνει ποτέ η ερωτική πράξη. Γιατί να το χαλαλίσεις αυτό για έναν οργασμό 15 δευτερολέπτων;» είπε ένας εξ’ αυτών- και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Η ουσία είναι ότι σύμφωνα με τους γιατρούς η τακτική αυτή βοηθά κυρίως ζευγάρια μέσης ηλικίας που είναι μαζί πάρα πολλά χρόνια αλλά και όσους έχουν εμμονή με το να βλέπουν πορνό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.