# #

21 Ιουλ 2012

Έκτακτο δελτίο για το 40% των Ελλήνων

Έκτακτο δελτίο για το 40% των Ελλήνων



Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι αναγνώστες μας δεν ανήκουν στο 40% των καθυστερημένων Ελλήνων και γνώριζαν εξ αρχής πως δεν υπήρχε καμία περίπτωση επαναδιαπραγμάτευσης του ελληνικού προγράμματος δημοσιονομικής λιτότητας, από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά. 

Παρόλ' αυτά οφείλουμε να ενημερώσουμε το 40% των καθυστερημένων Ελλήνων που πίστεψαν στις πολιτικές που χρεοκόπησαν τη χώρα, πως δυστυχώς, παρά τις μεγάλες προσπάθειες και τη σκληρή μάχη που έδωσε ο χαρισματικός τους ηγέτης, Αντώνης Σαμαράς, οι Ευρωπαίοι δεν υπέκυψαν των πιέσεων και δε θα έχουμε...
επαναδιαπραγμάτευση. 


Μάλιστα ακούγεται, πως μετά από μια εκπληκτική προσπάθεια ανάμεσα σε 3 αμυντικούς, ο Αντώνης ήταν έτοιμος να πετύχει επαναδιαπραγμάτευση, αλλά τελευταία στιγμή, ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε, πετάχτηκε φωνάζοντας "οοοοοοοοοχι" και τελικά η επαναδιαπραγμάτευση χάλασε.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν, πως ο Αντώνης έχυσε 10 κιλά ιδρώτα προσπαθώντας να πετύχει το καλύτερο δυνατό, σαν άλλος Λεωνίδας στις Θερμοπύλες, αλλά τελικά οι κακοί Ευρωπαίοι κατόρθωσαν να κερδίσουν σε μια μάχη που ήταν στην κόψη του ξυραφιού. 

Δεν αυτοκτονείτε μπας και σωθούμε;

RAMNOUSIA 

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.