# #

19 Ιουλ 2012

Τα 4 μυστικά που θα σας κάνουν να κάψετε περισσότερο λίπος


Αντικαθιστώντας μικρές, καθημερινές, διατροφικές συνήθειες..
Όσον αφορά την διατροφή μας, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να καταναλώνουμε τροφές που μας αρέσουν οι οποίες συμβάλλουν και στην μείωση του βάρους του σώματός μας. 

Ακολουθούν τέσσερα διατροφικά tips που βοηθάνε να κάψουμε περισσότερο λίπος σε κάθε γεύμα.

1) Ξεκινήστε την ημέρα σας με...
γιαούρτι
Οι έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση γαλακτοκομικών συμβάλλει στην καύση του λίπους της περιοχής της κοιλιάς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορούμε να πέσουμε με τα μούτρα στο αγαπημένο μας τυρί. Το γιαούρτι είναι μία εξαιρετική επιλογή γαλακτοκομικού προϊόντος, αφού εκτός από την χαμηλή του περιεκτικότητα σε θερμίδες, συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία της πέψης και, χάρη στην μεγάλη περιεκτικότητά του σε πρωτεΐνη, δημιουργεί αίσθημα κορεσμού.

2) Καταναλώστε κόκκινα φρούτα
Εκτός από τις αντιγηραντικές τους ιδιότητες, φρούτα όπως οι φράουλες είναι πλούσια σε βιταμίνη C, η οποία, σύμφωνα με έρευνες, βοηθάει να μετατραπεί, κατά τη διάρκεια της άσκησης, το λίπος σε «καύσιμο» για τον οργανισμό.
3) Προσθέστε μπαχαρικά
Υπάρχουν πολλούς λόγους για τους οποίους είναι καλο να προσθέσετε περισσότερα μπαχαρικά στα καθημερινά σας γεύματα. Καταρχήν αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν να κάψετε μερικές επιπλέον θερμίδες κάθε μέρα. Λίγη κανέλα στον cappuccino σας μπορεί να μειώσει τα επίπεδα χοληστερίνης και να εξισορροπήσει τα επίπεδα ζάχαρου στο αίμα, ενώ η καψαΐνη, ουσία που βρίσκεται στα διάφορα πιπέρια, και τα κάνει να καίνε, μπορεί να ενισχύσει τον μεταβολισμό σας.
4) Καταναλώστε λίπος για αν κάψετε λίπος
Πολεμήστε τον εχθρό από μέσα, καταναλώνοντας υγιεινότερα, ακόρεστα λίπη, τα οποία βρίσκουμε σε τροφές όπως οι ξηροί καρποί, το ελαιόλαδο και τα αβοκάντο. Μικρές ποσότητες αυτών των υγιεινών λιπαρών, σε μόνιμη βάση, ενισχύουν την καύση του -συσσωρευμένου στον οργανισμό- λίπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.