# #

24 Μαρ 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ...

 Mέτρον άχρηστον...


Όλα τα μέτρα που εφαρμόζουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ οδηγούν, την συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων, στην καταστροφή. 

Έκλεψαν, κατέστρεψαν, διέλυσαν τα πάντα και έχουν το θράσος να ζητούν την ψήφο μας για να συνεχίσουν.
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ

Η καταστροφή που έχουν σχεδιάσει, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μαζί με τους (σωτήρες), δεν έχει ολοκληρωθεί, μέχρι τώρα έχουν εφαρμοστεί μόνο τα μισά από τα μέτρα του σχεδίου τους, τα υπόλοιπα, έχουν προγραμματιστεί, για…..  μετά τις εκλογές.

Για να αποφύγουμε το κακό που μας περιμένει, για να μην δούμε τον μισθό μας να κατεβαίνει στα 250 ευρώ και το πετρέλαιο θέρμανσης να ανεβαίνει στα 2000,- ευρώ το χιλιόλιτρο, για να μην τρίβουμε τα μάτια μας βλέποντας τις τιμές και τους λογαριασμούς, για να μην μας κυνηγάνε για χρέη από χαράτσια και φόρους, για να μην εξαφανιστούν συντάξεις και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, για να μην γνωρίσουμε ξανά τα χρόνια της μικρασιατικής καταστροφής ή τα χρόνια του 40, πρέπει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να περάσουν στο περιθώριο των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων, έτσι που να μην μπορούν να επηρεάσουν καμία κατάσταση.


ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι η αιτία και η πηγή του κακού, είναι τα ονόματα της κρίσης, είναι το μοναδικό πρόβλημα της χώρας μας. Τα κόμματα αυτά πρέπει να μηδενιστούν.
Εκατοντάδες λαλίστατοι υπηρέτες του φαύλου συστήματος, πληρώνονται για να μας πείσουν, εμφανιζόμενοι στα τηλεοπτικά παράθυρα, ότι η αφαίμαξη και η λεηλασία είναι για το καλό μας, άλλοι να μας απειλούνε με βιβλική καταστροφή αν δεν εφαρμοστούν τα μέτρα τους, απειλές για ακυβερνησία αν δεν τους ψηφήσουμε και ποιος ξέρει τι άλλο θα σκαρφιστούν.
 Η απάντηση σε όλ’αυτά είναι:
 η κάθαρση του κράτους από τα αρπακτικά και τους απατεώνες θα λύσει όλα τα προβλήματα διότι 54 δις έσοδα είναι πολλά λεφτά, τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις θα ακυρωθούν από μόνα τους και η Ελλάδα θα είναι σε θέση όχι μόνο να εξυπηρετήσει αλλά και να αποπληρώσει το χρέος αφού φυσικά επαναφέρει το θέμα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και ενημερώσει τους δανειστές των γαλαζοπράσινων κυβερνήσεων, ότι τόσα χρόνια συναλλασσόταν με απατεώνες και δεν είναι άμοιροι ευθυνών.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ:
 πασόκ και νέα δημοκρατία μακριά από την εξουσία, τις απειλές τους τις γράφουμε… και ενισχύουμε τα κόμματα που έχουν σαν στόχο την απαλλαγή της χώρας από την δεξιά λαίλαπα χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν τις δημοσκοπήσεις οι οποίες ήδη άρχισαν να παίζουν προπαγανδιστικό ρόλο υπέρ της δεξιάς.

1 σχόλιο:

  1. ΖΗΤΩ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΚΕ ! ΖΗΤΩ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ !! ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.