# #

23 Μαρ 2012

ΕΚΠΛΗΞΗ...Στους ψηφοφόρους ποιού κόμματος έχει την μεγαλύτερη αποδοχή ο Πάνος Καμμένος;


kammenosΣημαντική πτώση πέντε ποσοστιαίων μονάδων για τη ΝΔ δείχνει δημοσκόπηση της VPRC, που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Επίκαιρα».

 Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου, πάλι, που συγκεντρώνουν στους κόλπους τους διαγραφέντες βουλευτές της ΝΔ, καταγράφουν ποσοστό 11% στην πρόθεση ψήφου.

 Εξίσου ενδιαφέρον είναι ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί δεν καταφέρνουν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη αυτοδυναμία.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 22,5%, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ από 12,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 12%, η Δημοκρατική Αριστερά το 11,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες...
11%, το ΛΑΟΣ 3%, η Χρυσή Αυγή 3,5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 2,5%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2%, η ΑΝΤΑΡΣΙΑ 1,5%, η Δράση 1,0%, το Άρμα Πολιτών 1,5% και άλλο κόμμα 3,0%.
Ένα ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από την δημοσκόπηση αφορά τις δημοτικότητες των πολιτικών αρχηγών και ειδικά την απήχηση του Πάνου Καμμένου στους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων. Το 21% των ψηφοφόρων της ΝΔ έχει θετική άποψη για τον Καμμένο. Μεταξύ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ οι θετικές γνώμες είναι μόλις 15%., ενώ μεταξύ των ψηφοφόρων του ΚΚΕ οι θετικές γνώμες ανέρχονται στο 26%. Εκεί όπου ο Πάνος Καμμένος κάνει θραύση είναι μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ όπου οι θετικές γνώμες εκτοξεύονται στο 49%.! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.