23 Μαρ 2012

Πιστεύουν ακόμα ότι με συνεργασίες θα συνεχίσουν να μας Κυβερνούν!


Είναι τόση η αρρωστημένη μανία τους με την Εξουσία που πιστεύουν ότι με την υποστήριξη των 5-6 Βαρώνων των ΜΜΕ και με συνεργασίες μεταξύ τους, ως Κόμματα,θα μπορέσουν να συνεχίσουν να μας Κυβερνούν! Έχουν υποστεί την τύφλωση των δικτατόρων που νομίζουν ότι είναι απεσταλμένοι του Θεού να μας Κυβερνούν για πάντα…Δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι οι «Αγορές» που τους στηρίζουν για να συνεχίσουν και αυτοί να τους χρηματίζουν για να κάνουν τις δουλειές τους, δεν τους υπολογίζουν καθόλου και ότι σύντομα θα τους ξεφορτωθούν, όπως οι κατακτητής σκοτώνει τον προδότη μόλις μάθει αυτά που χρειάζεται…


Αγνοούν τελείως ότι η Κοινωνία δεν τους εκτιμά καθόλου, επί της ουσίας, τους σιχαίνεται, αλλά επειδή είναι τόσο μεθυσμένοι με το δέλεαρ της Εξουσίας,  πιστεύουν ότι με τους εξαγορασμένους ψήφους και με τη βοήθεια των ΜΜΕ, θα συνεχίσουν να κάθονται στο σβέρκο μας.


 Δε σχολιάζουμε το γεγονός ότι η οποιαδήποτε συνεργασία Κομμάτων δεν μπορεί να διαρκέσει για πολύ.


 Το δυσάρεστο γεγονός που μας θλίβει σε μεγάλο βαθμό, είναι η στάση των εταίρων απέναντί μας. Δε μας σέβονται καθόλου, ως Λαό, ως Φυλή.


 Κάνουν σχέδια για μας, σαν να είμαστε σκουπίδια! Θα έκαναν τις ίδιες ατιμίες αν είχαν απέναντί τους τη Δανία ή τη Νορβηγία?


Αυτό, πρέπει να το ανατρέψουμε και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
 Δεν μας αξίζει αυτός ο εξευτελισμός, ο οποίος για τους Πολιτικούς μας είναι… ρουτίνα.
 Δεν τους μοιάζουμε, δεν έχουν το δικαίωμα να μας παρασύρουν με τις προκλητικότατες ενέργειές τους, και να μας στέλνουν στα χαμηλότερα επίπεδα της εκτίμησης μεταξύ των υπολοίπων ευρωπαικών Λαών…
Για αυτό και μόνο, πέρα από την τρομακτική Καταλήστευση του δημόσιου χρήματος των τελευταίων 37 χρόνων, πρέπει να τιμωρηθούν ενελέητα καινα σαπίσουν στη φυλακή όπως σαπίζουν όλοι οι δικτάτορες που κατέληξαν εκεί.


Σιωπηλή Πλειοψηφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.