# #

24 Μαρ 2012

Ο Πάγκαλος αποσύρεται από την πολιτική!!!! Λες κι αν δεν αποσυρόταν μόνος του δεν θα τον απέσυρε ο λαός…Βίντεο


Αφορμή λαϊκών πανηγυρισμών! 

… μήπως δίνει το χρίσμα στην σύζυγο;
Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ...

«Αποσύρομαι δεν θα δώσω την δυνατότητα στον λαό να με ψηφίσει. Δεν θα είμαι υποψήφιος μπορώ να σας δώσω έναν τυπικό λόγο. Είμαι 74 ετών και 32 χρόνια στο Κοινοβούλιο και θεωρώ ότι κάποτε αυτή η δυνατότητα ανταλλαγής ατόμου και του λαού λήγει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.
Ερωτηθείς σχετικά με την ημερομηνία των εκλογών επισήμανε ότι είναι άχαρη η σχετική συζήτηση και ότι η πρωτοβουλία ανήκει στον Πρωθυπουργό.
Ο Θ. Πάγκαλος χαρακτήρισε «γελοίες εκδηλώσεις» τις παρελάσεις σημειώνοντας: «… και δεν έβλεπα για ποιο λόγο μόνο εμείς από όλη την Ευρώπη έχουμε παρελάσεις στρατιωτικές».
Αναφερόμενος στις μαθητικές παρελάσεις ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε: «η επέτειος αυτή η οποία πρέπει να εορτάζεται και πρέπει να τιμάτε, γιατί πρέπει να θυμόμαστε το παρελθόν, μπορούσε να τιμηθεί με άλλους τρόπους. Μπορούσαν οι μαθητές των σχολείων ή μιας ομάδας σχολείων σε μια περιοχή να μαζευτούν και να οργανώσουν μια πολιτιστική εκδήλωση π.χ. να παίξουν μουσική, να τραγουδήσουν κτλ.».
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης καταφέρθηκε εναντίον μερίδας εκπαιδευτικών η οποία όπως είπε «μαθαίνουν στα παιδιά ότι η χώρα είναι δικτατορία του κεφαλαίου, ότι πρέπει να γίνει επανάσταση» και πρόσθεσε «τι διδάσκονται στα σχολεία και πώς οδηγούν τους μαθητές που μουντζώνουν μπροστά στις εξέδρες των επισήμων, οι καθηγητές που περηφάνως παρελαύνουν δίπλα τους και χαμογελούν».

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.