24 Μαρ 2012

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Σε Κυπριακή OFF SHORE το ελικόπτερο του Καμμένου !!!
Ο Καμμένος απαντάει στην Εφημερίδα 

δημοκρατία για το ελικόπτερο...


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Μέχρι σήμερα για τη λάσπη, χρησιμοποιούσαν τους ανεμιστήρες. Τώρα οι λασπολόγοι χρησιμοποιούν τους έλικες των ελικοπτέρων.

 Η ιστοσελίδα της Λέσχης Δεκελείας, το ... ελικόπτερο που ονοματίζεται στο δημοσίευμα, το αναφέρει ως ένα από τα ενταγμένα, στο δυναμικό του, σκάφη. Είναι ένα από τα ελικόπτερα, νηολογίου ΥΠΑ που χρησιμοποιούνται για την εκπαίδευση πιλότων όπως έκανα και εγώ.

 Όλες οι πτήσεις είναι καταγεγραμμένες στην ΥΠΑ και γι’ αυτές υπάρχει ενοικιαστήριο συμβόλαιο και αποδεικτικό πληρωμής.

 Πιό συγκεκριμένα, στις 05.06.2006 αυτό το ελικόπτερο ενοικιάστηκε για 100 ώρες πτήσης προς 20.000 ευρώ + ΦΠΑ, που πληρώθηκαν από τον τραπεζικό μου λογαριασμό.
 Όπως προβλέπουν οι διαδικασίες, λόγω αυτού του συμβολαίου και κυρίως για να χρεωθεί κάποιος την ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, οι μετοχές της εταιρίας μεταβιβάστηκαν προσωρινά στην εταιρία FlyFreedom με εγγυητή τον πατέρα μου Ηλία Καμμένο, που έκανε και χρήση του μέσου.

 Αυτονόητο είναι ότι με το τέλος των ωρών πτήσης, ελικόπτερο και μετοχές της εταιρίας, γύρισαν πίσω στους ενοικιαστές-ιδιοκτήτες.

 Από κει και πέρα, για να προσγειώσω τους πανικοβλημένους πληροφοριοδότες σας στην πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσουν, εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα φροντίσουμε την επομένη των εκλογών κανένα ελικόπτερο να μην απογειωθεί μεταφέροντας εκείνους που θα πρέπει να μείνουν εδώ για να αποδώσουν λογαριασμό.
Αυτό είναι υπόσχεση.


4 σχόλια:

  1. Ωραίο διαφημιστικό κόλπο. ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν είναι κόλπο.... είναι για να ξυπνήσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά δεν βλέπουμε καθόλου τον λεβέντη ...... μην μου πείτε πάλη ότι είναι τρελός ... μάλλον ο ποιο γνωστικός είναι για αυτή την κατάσταση... δείτε εδώ... Αληθής Διορατικός Λεβέντης. Άκουε Έλληνα.. http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/03/blog-post_4194.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.