# #

3 Δεκ 2011

Ποιος ζητά την παραπομπή της κ. Τζαβέλα στο πειθαρχικό του ΛΑΟΣ???
Είχαμε αναφερθεί εδώ σε όσα είπα πρόσφατα σε συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου η ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Νίκη Τζαβέλλα.

Τώρα ο πρώην αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος κ. Π. Αποστόλου ζητά την παραπομπή της στο πειθαρχικό για όσα είπε..

Μαρούσι 01/12/2011
Προς κ. Ιωάννη Ζαφειρόπουλο
Πρόεδρο Επιτροπής Δεοντολογίας ΛΑΟΣ
Κε Ζαφειρόπουλε,

  Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε αυτήκοοι και αυτόπτες μάρτυρες μιας επιεικώς περίεργης πολιτικής συμπεριφοράς της Ευρωβουλευτού του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Νίκης Τζαβέλα, η οποία εκθέτει την πατρίδα μας όχι μόνο στα μάτια των φίλων, ψηφοφόρων και οπαδών του ΛΑ.Ο.Σ., αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, προσβάλλοντας με τον πιο αήθη τρόπο τις εθνικές και πατριωτικές μας αξίες και υπονομεύοντας το παρόν και το μέλλον της πατρίδας.


Αναφέρομαι συγκεκριμένα στις τρεις πιο πρόσφατες παρεμβάσεις,  της εν λόγω κυρίας στην Ευρωβουλή, οι οποίες ήδη κάνουν  το γύρο του διαδικτύου, των έντυπων και ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε.

Είμαι βέβαιος, ότι ως εκ της θέσεώς σας, ως προέδρου δηλαδή της επιτροπής δεοντολογίας, είσθε ενήμερος της απαράδεκτης αυτής διαπόμπευσης της χώρας από ένα άτομο που θα έπρεπε να είναι υποχρεωμένο να υιοθετεί και να υπερασπίζεται τις εθνικές μας αξίες και τις πατριωτικές μας καταβολές και λυπάμαι που διαπιστώνω, ότι κανένα μέτρο δεν έχετε λάβει ώστε να σταματήσετε αυτές τις επικίνδυνες τοποθετήσεις για την χώρα μας. Ειδικότερα σας αναφέρω:

1)   στις 27 Σεπτεμβρίου 2011 σε συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο για την αντιμετώπιση της κρίσεως χρέους της ευρωζώνης, η κ. Τζαβέλα, υποστήριξε μεταξύ άλλων τα εξής απίστευτα: «…υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα για την οικονομική διακυβέρνηση. Τουλάχιστον η Ελλάδα εάν καεί, να καεί για να υπάρξει μια συνοχή και μια πραγματικά ενωμένη Ευρώπη»
2)   στις 28 Σεπτεμβρίου 2011 επίσης, σε συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο η κ. Τζαβέλα ισχυρίσθηκε, την επιεικώς απαράδεκτη θέση πως πρέπει η Ελλάδα να είναι το πειραματόζωο στην διεθνή οικονομική κρίση. Είπε δε μεταξύ άλλων τα εξής εξωφρενικά: «Εμείς στο νότο ξεκινήσαμε ως piigs (γουρούνια) και έχουμε περάσει στην περίοδο να είμαστε τα πειραματόζωα, σε αυτό δεν έχουμε καμία αντίρρηση! Αν πρέπει να είμαστε τα πειραματόζωα προς δοκιμή για να ανακαλύψουμε την μεθοδολογία και την διαδικασία του να έχουμε αληθινή συνοχή και αληθινή ένωση εντός της Ε.Ε. το δεχόμαστε… αν πρέπει να είμαστε ο καταλύτης για να έχουμε αληθινή ένωση και για να έχουμε συγκροτημένη, συνταγματική συνοχή, το δεχόμαστε, αξίζει»
3) Σε πρόσφατη φιλελληνική τοποθέτηση του Βρετανού Ευρωβουλευτού Nigel Farage, στην Ευρωβουλή, η Ευρωβουλευτής, Νίκη Τζαβέλα παρενέβη και με μια άστοχη, ανεύθυνη και άσκοπη αναφορά της, ακύρωσε το θετικό για την χώρα μας κλίμα που δημιουργήθηκε, αντί όπως όφειλε να ευχαριστήσει τον Βρετανό Ευρωβουλευτή και να πλειοδοτήσει στις φιλικές για την χώρα μας τοποθετήσεις του.
Πιστεύετε λοιπόν, εσείς κ. Ζαφειρόπουλε, πρόεδρε της επιτροπής δεοντολογίας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, ή ο Πρόεδρος του κόμματος, ή ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΛΑΟΣ ή οι Βουλευτές του, πως πρέπει να καεί η Ελλάδα, προκειμένου να υπάρξει μια πραγματική ενωμένη Ευρώπη; Θεωρείτε και πιστεύετε πως πρέπει να είμαστε τα πειραματόζωα των Ευρωπαίων κερδοσκόπων και τοκογλύφων;
Ελπίζω κανείς μας να μην πιστεύει σε τέτοιες επιπόλαιες, ανεύθυνες και εθνικά επικίνδυνες αντιλήψεις που θεωρώ πως ρέπουν μεταξύ του νεοφιλελευθερισμού και του νεοταξισμού.
Εάν όμως δεν πιστεύετε όσα δηλώνει επανειλημμένα η κ. Τζαβέλα, γιατί δεν την εγκαλείτε στην τάξη;
      Δυστυχώς μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει καμία δήλωση, ούτε από τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, ούτε από τον Γραμματέα της Κ.Ε., ούτε από τους βουλευτές του κόμματος, που να καταδικάζει τις αντεθνικές αυτές θέσεις.
      Μετά τα πιο πάνω, σας καλώ να παραπέμψετε την κ. Νίκη Τζαβέλα, Ευρωβουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματός μας, για να δώσει εξηγήσεις για τις επαναλαμβανόμενες αντικομματικές και αντεθνικές τοποθετήσεις της, προκειμένου να της καταλογισθούν οι προκύπτουσες ευθύνες και να της επιβληθεί η ποινή της οριστικής διαγραφής από τα μητρώα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.
 Παναγιώτης Αποστόλου
 Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΛΑΟΣ
Πρώην Αναπληρωτής Γραμματέας Κ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.