# #

2 Δεκ 2011

Ένα κερί καίει ακόμα στο Σύνταγμα και το φυλάνε οι 300 Έλληνες
Η ομάδα των 300, πιο δυνατή από ποτέ.
Οι 300 Έλληνες, είναι στο σύνταγμα από τις 22 Μάη, αποφασισμένοι να παραμείνουν εκεί μέχρι να γίνουν πραγματικότητα τα αυτονόητα. 
Να εφαρμοστεί στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, Δημοκρατία και ισονομία.
Τα αιτήματα των 300, είναι κοινής αποδοχής, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και κοινωνικής τάξης.
  Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί δημόσια τη διενέργεια δημοψηφίσματος  για να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός την τύχη του, εκτός από αυτούς που έχουν συνδέσει την τύχη του λαού αυτού με το προσωπικό τους συμφέρον.
Ζητάμε δημοψήφισμα με τους δικούς μας όρους, για:

- Την αποδοχή ή όχι του επαχθούς χρέους,
- Την αναγνώριση ή όχι της δανειακής σύμβασης,
- Την κατάργηση της Βουλευτικής Ασυλίας,
- Την αλλαγή του συντάγματος με τρόπο ώστε να ασκείται πολιτικός και οικονομικός έλεγχος από το λαό.
- Την εφαρμογή της ΑΟΖ στο Αιγαίο.
Οι 300 λοιπόν, μέσα στην πλημμύρα και την άμπωτη, μέσα στον πόλεμο και τις καταιγίδες, παραμένουμε στο σύνταγμα. Δεν είμαστε αγανακτισμένοι. Είμαστε αποφασισμένοι. Καλούμε όλους τους Έλληνες να έρθουν μαζί μας στο σύνταγμα για να κρατήσουμε αναμένη τη φλόγα των 300.
Έχουμε όραμα.Μια Ελλάδα καλύτερη από τη σημερινή, αληθινά δημοκρατική, που να παρέχει στα Ελληνόπουλα παιδεία τέτοια ώστε οι επόμενες γενιές, να είναι καλύτερες από τις σημερινές και ο κόσμος να στραφεί στο φως αντί για το σκοτάδι.
Έχουμε τον τρόπο.
Γνώση και αγώνας. Όταν έρθει η ευλογημένη ώρα που όλοι οι Έλληνες αντιληφθούμε ότι η απώλεια του ήθους με τη συνεπακόλουθη εμπορευματοποίηση, πολιτική απάθεια και βόλεμα (που ναι μεν τα ΜΜΕ μας ταΐζουν, αλλά εμείς τρώμε) είναι αυτή που μας έφερε εδώ, και μαζί με τους άλλους λαούς, ο καθένας από το μετερίζι του αποφασίσουμε ότι τα κράτη και τα Έθνη δεν είναι μαγαζιά για να παρουσιάζουν κέρδη, αλλά οι πατρίδες των λαών που καμία διάθεση δεν έχουν να στρέφονται ο ένας εναντίον του αλλουνού,  και δούμε ότι δεν είναι τα υλικά αγαθά αυτά που μας λείπουν, αλλά η αγάπη για τη ζωή, τότε κανείς από τους σημερινούς μας “δυνάστες” δε θα έχει εξουσία πάνω μας. Θα τους απορρίψουμε σαν το παλιό δέρμα του φιδιού και θα φτιάξουμε μια Ελλάδα δημοκρατική και ισχυρή, που με τη δυνατή της φωνή, θα προβάλει το όραμα ενός κόσμου χωρίς πολέμους, βία και μιζέρια.
Μέχρι τότε, αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να κρατάμε αναμμένο το κερί.
Στο σύνταγμα ένα κερί ανάβει. Το φυλάνε οι 300 Έλληνες.
Βοήθα τους κι εσύ. Μεταλαμπάδευσε το.
ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300
ΣΤΕΙΛΕ email στο 300ellin@gmail.com
Περισσότερα στο: http://300ellines.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.