# #

2 Δεκ 2011

"Yφυπουργό για την Ελλάδα" όρισε η Μέρκελ! Εμ...Ειναι πολλα τα λεφτα που θα φανε με την βοηθεια της ελληνικης τροικας...!!!


Image
Η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έχει δηλώσει εδώ και καιρό ότι στην περίπτωση της Ελλάδας θέλει έργα και όχι λόγια.


 Το εννοούσε κατά λέξη, και απόδειξη τούτου είναι ότι όρισε έναν υφυπουργό της ως εντεταλμένο για την προώθηση και παρακολούθηση προγραμμάτων που θα χρηματοδοτούνται από τα κονδύλια της ΕΕ, τα οποία δεν έχει εκταμιεύσει η Ελλάδα!

«Εντεταλμένος της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης»
 ορίστηκε από τη Μέρκελ ο ...
υφυπουργός Εργασίας, Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ.

 Ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης της Μέρκελ με εμπειρία στη διαχείριση των οικονομικών. Το κέντρο βάρους από την ελληνική πλευρά θα είναι η Θεσσαλονίκη και συντονιστικό ρόλο θα παίζει το γερμανικό γενικό προξενείο στην πόλη.

Στη Θεσσαλονίκη συγκλήθηκε για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια η Ελληνογερμανική Συνέλευση με συμμετοχή 200 και πλέον δημάρχων και εκπροσώπων κρατικών και δημοτικών φορέων από τις δύο χώρες.

Η εντολή της Καγκελαρίου προς στον υφυπουργό της είναι να αναζωογονήσει την ελληνογερμανική φιλία και συνεργασία στη βάση συγκεκριμένων στόχων.

Ως όχημα θα αξιοποιηθούν και οι αδελφοποιήσεις πόλεων, όπως είπε ο Γερμανός υφυπουργός στους βουλευτές της Επιτροπής Ελληνογερμανικής Φιλίας που συναντήθηκαν χθες μαζί του στο πλαίσιο πενθήμερης επίσκεψής τους στο Βερολίνο.


 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.