# #

25 Νοε 2011

Εμετικος ο "δημοσιογραφος"....
Από τα ξημερώματα σήμερα ο εφοπλιστικός ραδιοτηλεοπτικός «ΣΚΑΪ» έσταζε χολή ενάντια στους συνδικαλιστές της ΔΕΗ και τους αλληλέγγυους τους που είχαν καταλάβει το κτήριο της Μεσογείων.


 Με τους φιλάρεσκα πρόθυμους στα αφεντικό τους δημοσιολόγους, Λυριτζήδες, Παπαδημητρίου, Πορτοσάλτε, το τηλεοπτικό κανάλι του Φαλήρου στρατευμένο στο μαύρο μέτωπο κυβέρνησης Παπαδήμιου-τρόικας που έχει βαλθεί να εξαθλιώσει τα λαϊκά στρώματα έχυσε τόνους εμετικής προπαγάνδας με στόχο τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ και όχι μόνο.


Στο βίντεο που παραθέτουμε...
--με δικιά μας εισαγωγή- είναι απ' το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού «Σκάι» και παρακολουθούμε ανάμεσα στα άλλα το ακριβοπληρωμένο παπαγαλάκι του Αλαφούζου Πορτοσάλτε να εκδηλώνει την «ανακούφιση» του «γιατί επιτέλους το Κράτος λειτούργησε» στρέφοντας τους κατασταλτικούς του μηχανισμούς στον αγωνιζόμενο κόσμο.


Δεν χρειάζεται να σχολιάσεις τίποτα απ' τα τρισάθλια λεγόμενα του δημοσιοκάφρου. Ο μαρκουτσοφόρος του Φαλήρου προσπαθεί να αποδείξει στα αφεντικά του ότι αξίζει να παίρνει τον παχυλό μισθό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.