# #

26 Νοε 2011

Ήταν δύο... αριστεροί και τα λέγανεΌσοι παρακολουθήσατε τους τελευταίους «Πρωταγωνιστές» με το Σταύρο Θεοδωράκη, ζήσατε για να δείτε το… φιλομνημονιακό Ψαριανό να παινεύει το Βορίδη, τονίζοντας ότι ο υπουργός Υποδομών είναι πρώην φασίστας.
 Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Καρατζαφέρης ως καλεσμένος του Παπαχελά στους «Νέους φακέλους», έκανε ένα ιδιότυπο άνοιγμα σε… Εβραίους και μέλη της Bilderberg.

Σε λίγο, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, θα δούμε το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ να ασκεί νεοφιλελεύθερη πολιτική, τον Καραμανλή να διαβάζει το «Κεφάλαιο» του Μαρξ, τον κομμουνιστή Κώστα Καζάκο να παίζει σε σαπουνόπερα του Mega και το σοσιαλιστή Κουρή να στηρίζει το Σαμαρά…

Το αν ο Ψαριανός και ο Καρατζαφέρης είναι κωλοτούμπες ή απλά πολύ διαλλακτικοί τύποι, θα το κρίνει η ιστορία (η οποία τα κρίνει όλα τόσο αντικειμενικά…). Για μένα πάντως, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είναι απλά ένας ηλίθιος καιροσκόπος και δε μου προκαλούν εντύπωση οι ενέργειές του. Ο βουλευτής όμως της Δημ.Αρ.; Τι λέει ο Λένιν για τα «γυρίσματά» του;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.