# #

26 Νοε 2011

Σφοδρές αποδοκιμασίες κατά Μ.Χρυσοχοΐδη από τους ξενοδόχους...

ImageΑντικείμενο σφοδρών αποδοκιμασιών έγινε από τους ξενοδόχους ο υπουργός Ανάπτυξης και "δελφίνος" στο ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ).


 Ο υπουργός δέχθηκε φραστικές επιθέσεις από ξενοδόχους οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τα μέτρα που πλήττουν τον κλάδο, όπως το ειδικό τέλος της ΔΕΗ.
Ο πρόεδρος του ...
ΞΕΕ Γιώργος Τσακίρης προσπάθησε να κατευνάσει τις αντιδράσεις, ωστόσο παραδέχθηκε ότι η αγανάκτηση είναι διάχυτη στον κλάδο λόγω των επιβαρύνσεων που έχουν οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις σε δυσχερή θέση.

Παρά τις αντιδράσεις, ο υπουργός ολοκλήρωσε την ομιλία του στο εντυπωσιακό εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.
Ο κ. Χρυσοχοϊδης ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ότι την επόμενη εβδομάδα κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον θαλάσσιο τουρισμό το οποίο προβλέπει και την πλήρη άρση του καμποτάζ, ενώ πρόσθεσε ότι στα 500 εκατ. ευρώ, κονδύλια που προβλέπονται για τη διευκόλυνση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, θα ενταχθούν και τουριστικές επιχειρήσεις.


 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.