# #

25 Νοε 2011

Το ΔΝΤ καλωσορίζει τον Σαμαρά...Μες την καλη χαρα ολοι οι Ελληνες ...??? Μουγγα ο Αντωνακης για εκλογες !!!

Αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγών στο μίγμα της πολιτικής που ακολουθεί και υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ν.Δ., το ΔΝΤ, έκανε χθες ένα βήμα μπροστά και πριν τοποθετηθούν επίσημα οι Βρυξέλλες εξέφρασε πρώτο την ικανοποίησή του για την επιστολή που απέστειλε στην τρόικα ο Αντώνης Σαμαράς.
Με δήλωση που διένειμε χθες το γραφείο Τύπου του Ταμείου, ανήμερα της Ημέρας των Ευχαριστιών, επισήμανε:

 «Καλωσορίζουμε το ότι η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε την υποστήριξή της για τους βασικούς αντικειμενικούς στόχους και τις πολιτικές του προγράμματος, το οποίο υποστηρίζεται από το πρόγραμμα ύψους 110 δισ. εκατ. ευρώ σε οικονομική υποστήριξη από τους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας και το Ταμείο».

 Το ΔΝΤ, κάνοντας ένα «δωράκι» στον κ. Σαμαρά για τη συναινετική του κίνηση, εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του σημειώνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία «δεσμεύτηκε να διαβεβαιώσει ότι όποιες αλλαγές στις πολιτικές ενδέχεται να προτείνει, θα είναι συνεπείς με το βασικό πλαίσιο αυτού του προγράμματος».

 Σύμφωνα με αξιωματούχο του Ταμείου, η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου για την εκταμίευση της 6ης δόσης πιθανότατα -και εκτός απροόπτου- θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου.

Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΤΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.