# #

12 Αυγ 2011

Ο Καντάφι "σκηνοθετεί" τον θάνατο των παιδιών του;



ImageΤο 1986 η Χάνα Καντάφι, η θετή κόρη του Μουαμάρ Καντάφι, ήταν μόλις λίγων μηνών και ο συνταγματάρχης είχε κάνει τον θάνατό της σύμβολο της προπαγάνδας του.



Η Χάνα φέρεται ότι σκοτώθηκε το 1986 κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού της Τρίπολης από την αμερικανική Πολεμική Αεροπορία, όμως ίσως είναι ζωντανή.



 Αμφιβολίες διατυπώνονται και για τον θάνατο του γιου του Καντάφι Σάιφ Αλ Αραμπ, τον Μάιο, και, πρόσφατα, του Χάμις Καντάφι, κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ.

Τις αμφιβολίες για τον θάνατο της Χάνα διατυπώνει η ...
γερμανική εφημερίδα Die Welt -σύμφωνα με ορισμένα έγγραφα που έχει στην κατοχή της από περιουσιακά στοιχεία του Καντάφι στην Ελβετία- σημειώνοντας πως το πτώμα ενός μωρού είχε επιδειχθεί σε έναν Αμερικανό δημοσιογράφο που βρισκόταν το 1986 στην Τρίπολη, ουδείς όμως γνωρίζει αν επρόκειτο όντως για τη θετή κόρη του Λίβυου ηγέτη ή για κάποιο άλλο θύμα που χρησιμοποιήθηκε για λόγους προπαγάνδας.

Για την εφημερίδα, αμφιβολίες υπάρχουν και για τον θάνατο του Σάιφ Αλ Άραμπ, καθώς και του Χάμις Καντάφι, που οι αντάρτες ανακοίνωσαν ότι τον σκότωσαν, αλλά αυτός εθεάθη σε βίντεο της λιβυκής τηλεόρασης...


 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.