# #

9 Αυγ 2011

Της Ποπης γινεται στο...Λονδινο !!!

Και δε με χαλαει καθολου....


Με τοση φτωχεια και ανεργια, θα μπορουσε κατι αλλο να συμβει?


Μηπως δεν θα συμβουν τα ιδια και σε αλλες χωρες???
Φυσικα και στην Ελλαδα???




Βίαιες συγκρούσεις και λεηλασίες για 2η συνεχόμενη νύχτα σημειώθηκαν σε αρκετές συνοικίες του Λονδίνου, μετά τις ταραχές το βράδυ του Σαββάτου στο Τότεναμ, στις χειρότερες των τελευταίων ετών στη βρετανική πρωτεύουσα...

Ομάδες νεαρών επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και λεηλάτησαν καταστήματα. Κατά τη διάρκεια της νύχτα έγιναν 100 συλλήψεις, ενώ τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν τους χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο.
Στο Enfield του νότιου Λονδίνου, περίπου 200 νεαροί έσπασαν και κατέστρεψαν καταστήματα και αυτοκίνητα της αστυνομίας, ενώ στο Brixton, έκαψαν μεγάλο κατάστημα ηλεκτρικού εξοπλισμού.
Στο ‘Οξφορντ Σέρκους, στην καρδιά του τουριστικού Λονδίνου, νεαροί προκάλεσαν καταστροφές .
Τα επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ του Σαββάτου μετά από διαδήλωση για το θάνατο του 29χρονου Μαρκ Ντάγκαν, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικού στο Τότεναμ. Η αστυνομία υποστηρίζει ότι ο νεαρός ύποπτος σκοτώθηκε κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, κάτι που αναμένεται να δείξει η βαλλιστική εξέταση.


http://www.newsbomb.gr/

4 σχόλια:

  1. Ο θανατος του Μαρκ Νταγκαν, ηταν η αφορμη.
    Οι μειωσεις στις κοινωνικες παροχες και η ανεργεια, πρακτικες που εδω και καιρο εφαρμοζει το ....δογμα του σοκ, ηταν η πραγματικη αιτια.
    Αντε και στα δικα μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aκριβως ετσι ειναι τα πραγματα....Δυστυχως οι αχορταγοι παγκοσμιοι εκμεταλευτες και οι πανηλιθιοι και δικοι μας κυβερνωντες οδηγουν το τρενο στον γκρεμο...Ειναι δυνατον να μην το ξερουν????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tι μου θυμίζει αυτό! Βρε...τι μου θυμίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΟΥΣΤΑ ΧΑΡΕΣ ...ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΔΩΘΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ... ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.