# #

9 Ιουλ 2011

Ο κρετίνος, το σεξ και η σιέστα


Ενα ανοικτό μικρόφωνο έγινε αιτία για να προκληθεί νέα ένταση στην κυβέρνηση Μπερλουσκόνι, ενώ ο γιατρός του ιταλού πρωθυπουργού και βουλευτής του κόμματός του αποκάλυψε ότι το μυστικό της καλής φυσικής κατάστασης του αρχηγού του βρίσκεται στο καθημερινό σεξ και τη μεσημεριανή σιέστα. 
 Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ενδέχεται πάντως να χάσει για λίγο τον ύπνο του μετά την «γκάφα» που ...διέπραξε ο υπουργός Οικονομικών Τζούλιο Τρεμόντι, όταν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση πακέτου λιτότητας αποκάλεσε «κρετίνο» έναν συνάδελφό του. 
 Το επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Ρενάτο Μπρουνέτα πήρε τον λόγο μετά τον Τρεμόντι για να αναφερθεί στις περικοπές που αφορούν τον τομέα του. 
  Επειτα από λίγα δευτερόλεπτα, ο Τρεμόντι σχολίασε σε άλλους συναδέλφους του: «Αυτός ο Μπρουνέτα είναι πραγματικά κρετίνος. Πρόκειται για περίπτωση που πρέπει να χαρακτηριστεί ως πολιτική παρέμβαση αυτοκτονίας». Ο Τρεμόντι έκανε το σχόλιο πιστεύοντας λανθασμένα ότι το μικρόφωνό του ήταν κλειστό. Το αποτέλεσμα ήταν να ακούσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι τα λόγια του «τσάρου» της ιταλικής οικονομίας. 
 Ο Τρεμόντι επιχείρησε μετά το τέλος της συνέντευξης να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αγκαλιάζοντας τον συνάδελφό του, αλλά το επεισόδιο είχε ήδη μαγνητοσκοπηθεί και η «ζημιά» είχε γίνει.
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα κληθεί να παίξει και πάλι ρόλο πυροσβέστη. Σύμφωνα με τον Ουμπέρτο Σκαπανίνι, ο ιταλός πρωθυπουργός διαθέτει τις σχετικές αντοχές. Σε συνέντευξή του σε ιταλικό περιοδικό ο γιατρός αποκάλυψε ότι ο Καβαλιέρε διατηρεί τη φόρμα του κάνοντας σεξ «έξι φορές την εβδομάδα χωρίς να υπερβάλει», ενώ αφήνεται στην αγκαλιά του Μορφέα για 45 λεπτά κάθε μεσημέρι.
 
tanea.gr, 8/7/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.