# #

9 Ιουλ 2011

Στα όρια της παράνοιας..

Ενώ ακόμα μυρίζει το Σύνταγμα από τη «χημειοθεραπεία» στην οποία υπέβαλαν μαζικά τους πολίτες η αστυνομική τρομοκρατία, προκειμένου, λέει, να πάρουμε την 5η δόση μας, άρχισε ήδη να στήνεται το σκηνικό τρόμου και εκβιασμού για την 6η δόση.. και μετά για την 7η και ούτω καθ εξής..

 Είναι απολύτως βέβαιο πια, ότι κάποια στιγμή δεν θα χρειαζόμαστε άλλα γκλόπς και άλλο τρόμο στα κεφάλια μας γιατί θα έχουμε γίνει πρεζάκια και θα εκλιπαρούμε γονυπετείς για τη καθημερινή μας «δόση»..

Αυτό θα ήταν ευχής έργο για τους δανειστές μας για να γλυτώσουν και από τις διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων που, ως δια μαγείας, όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν γίνει ..ΣΥΡΙΖΑ και αποδοκιμάζουν τους εκπροσώπους τους στη βουλή οι οποίοι κάθε άλλο παρά τους εκπροσωπούν..


 Κάποτε λοιπόν, για να πληρώσουν οι χώρες τα χρέη τους, γίνονταν πόλεμοι και οι δανειστές, προκειμένου να εισπράξουν, υποβάλλονταν σε περιττά έξοδα. Έτσι πλάκωναν οι φρεγάτες και άρχιζαν οι κανιοβολισμοί..
 Τώρα τα πράγματα έχουν αρκούντως εκπολιτιστεί και συμφέρουν.. Έχει εφευρεθεί το ΔΝΤ και τον ρόλο των κανιοφόρων έχουν αναλάβει το βαρύ πυροβολικό των ΜΜΕ, των οίκων «αξιολόγησης» και των τεχνοκρατών της αγοράς και πλέον αρκεί και μόνο μία δήλωση για να κατακτηθούν ολόκληρες χώρες και να χειραγωγηθούν ολόκληροι λαοί.. Τόσο απλά..

Φυσικά χρειάζονται και ασπόνδυλες κυβερνήσεις, οι οποίες, προκειμένου να φανούν αξιόπιστοι εισπράχτορες στα αφεντικά τους, δεν τηρούν ούτε καν τα προσχήματα μιας στοιχειώδους διαπραγμάτευσης και σκύβοντας-σκύβοντας, από αξιόπιστοι έχουν καταντήσει πλήρως αξιόπουστοι..

Φυσικά χρειάζεται και το σπουδαιότερο. Αυτοί που στηρίζουν και παροτρύνουν για όλα τα προηγούμενα, είτε ως θεωρητικοί, βλέπε Πάσχος Μανδραβέλης και λοιποί φονταμεταλιστές της νεοφιλελεύθερης αγοράς, είτε ως οπαδοί, βλέπε ο εξαπατημένος πασόκος της διπλανής μας πόρτας που ο φανατισμός δεν τον αφήνει να δεχτεί ότι για πολλοστή φορά εξαπατήθηκε ο φουκαράς..

Τώρα πια, όπως δηλώνει και ο κύριος Γιούγκερ, η εθνική μας κυριαρχία έχει ήδη καταλυθεί και στο εξής οι υπουργοί μας θα επιβλέπονται από ξένους επίτροπους. Η Δημοκρατία και το Σύνταγμα έχουν γίνει κουρελόχαρτα, η κοινοβουλευτική πλειοψηφία έχουν γίνει κότες που κακαρίζουν υπέρ της «πατρίδας» και εναντίον των πολιτών της, η αστυνομία συνεργάζεται με τους κουκουλοφόρους για να τρομοκρατεί τους αγανακτισμένους και ο κόσμος έχει μπει σε αναγκαστική «θεραπεία» πτώχευσης και εξαθλίωσης. Τίποτα πια τιμιότερο, το ιερότερο, το σεβαστότερο και αξιοπρεπέστερο δεν υπάρχει εκτός από το να πάρουν τα λεφτά τους οι «αγορές»..

Και όμως! Τα άθλια δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, ο ενωμένος δυνατός πασοκισμός και ο εξαπατημένος της διπλανής πόρτας, επιμένουν ότι έτσι σώζεται η πατρίδα.. Δηλαδή τι άλλο περιμένουν να συμβεί; Να δηλώσει ο κος Γιούγκερ ότι η εθνική μας ανεξαρτησία έχει καταλυθεί, ότι οι υπουργοί μας θα επιβλέπονται από ξένους επιτρόπους, ότι η δημοκρατία και το Σύνταγμα θα γίνουν κουραλόχαρτα, ότι η οινοβουλευτική πληοψηφία θα γίνουν κότες, ότι η αστυνομία θα συνεργάζεται με τους κουκουλοφόρους για να τρομοκρατεί τους αγανακτισμένους, ότι ο κόσμος θα μπει σε αναγκαστική θεραπεία πτώχευσης και εξαθλίωσης και ότι τίποτα πια το τιμιότερο, το ιερότερο, το σεβαστότερο και αξιοπρεπέστερο δεν θα υπάρχει εκτός από το να πάρουν τα λεφτά τους οι «αγορές»; Δηλαδή αυτό περιμένουν να συμβεί;

Μα ακριβώς αυτό έχει συμβεί. Ο κος Γιούγκερ δηλώνει ότι η εθνική μας ανεξαρτησία έχει καταλυθεί, οι υπουργοί μας θα επιβλέπονται από ξένους επιτρόπους, η δημοκρατία και το Σύνταγμα έχουν γίνει κουραλόχαρτα, η κοινοβουλευτική πλειοψηφία έχουν έχουν γίνει κότες, η αστυνομία συνεργάζεται με τους κουκουλοφόρους για να τρομοκρατεί τους αγανακτισμένους, ο κόσμος έχει μπει σε αναγκαστική θεραπεία πτώχευσης και εξαθλίωσης και τίποτα πια το τιμιότερο, το ιερότερο, το σεβαστότερο και αξιοπρεπέστερο δεν υπάρχει εκτός από το να πάρουν τα λεφτά τους οι «αγορές»..

Βρισκόμαστε στα όρια της παράνοιας.. Θα τρελαθώ.. Θα μας τρελάνουν.. Μόνο αν αντισταθούμε δεν θα τρελαθούμε.. Αμήν.-

http://sofistis.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.