# #

12 Μαρ 2011

Θερμό" επεισόδιο κατά ελληνικού αλιευτικού στο Αγαθονήσι - Το έκρυψε η κυβέρνηση & το ΥΠΕΘΑ     

Σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα σήμερα στις 16.00 το απόγευμα όταν το πλήρωμα τουρκικού αλιευτικού έριξε φωτοβολίδες διάσωσης, κατά ελληνικής μηχανότρατας στην οποία επέβαινε ένας Έλληνας ψαράς και τέσσερεις Αιγύπτιοι αλιεργάτες.
Μόλις το ελληνικό σκάφος δέχτηκε την επίθεση...
ενημέρωσε το λιμενικό το οποίο έστειλε πλωτό περιπολικό σκάφος στο σημείο του συμβάντος το οποίο τοποθετείται σε θαλάσσια περιοχή 3,8 ναυτικά μίλια βόρεια από το Αγαθονήσι.
Αμέσως μετά το ελληνικό σκάφος κατέφτασε στην περιοχή και το πλωτό της τουρκικής Ακτοφυλακής. Μετά από λίγη ώρα τα σκάφη απεσύρθησαν από την περιοχή χωρίς να δοθεί συνέχεια.  Σύμφωνα με το στρατιωτικό φυλάκιο του νησιού, τα δύο τουρκικά σκάφη ήταν εντός τουρκικών υδάτων.
Ο κυβερνήτης της ελληνικής μηχανότρατας επρόκειτο να καταπλεύσει στο λιμάνι της Πάτμου για να γίνει αυτοψία από λιμενικούς και για να καταθέσει για το συμβάν.  
 defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Η κυβέρνησή μας κάνει τα στραβά μάτια σε γεγονότα που μπορούν να κοστίσουν ακόμα και ανθρώπινες ζωες!!! Ως πότε? Καθημερινά οι Έλληνες αλιείς αγωνίζονται για να έχει ο ελληνικός λαός φρέσκο και ντόπιο προιόν,με αμέτρητους κινδύνους και ολο ένα και δυσκολότερα μέτρα... Από την άλλη οι ολο ένα και αυξανόμενες ποσότητες εισαγόμενων προιόντων στις ελληνικές αγορές ( τούρκικα και ιταλικά ψάρια).Τις τούρκικες ανεμότρατες και γριγριπου ψαρεύουν στο Αιγαίο , τους ενοχλεί κανείς??? Τελικά θα στηρίξει ποτέ η ελληνική κυβέρνηση τους Έλληνες αλιείς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.