# #

12 Μαρ 2011

Ξεπληρώνοντας το χρέος με μηνύσεις!thumb
ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ
«Ένας 15χρονος μαθητής υπέβαλε μήνυση κατά του υπουργείου Παιδείας της Βικτώριας διεκδικώντας αποζημίωση, γιατί, όπως ισχυρίζεται, το υπουργείο απέτυχε να του μάθει ανάγνωση και μαθηματικά.

Πρόκειται για τον μαθητή Στέφαν Μπένιτς, οι δικηγόροι του οποίου ανέφεραν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο ότι το μέλλον του 15χρονου είναι αβέβαιο, καθώς στερείται τις απαραίτητες γνώσεις που θα του επέτρεπαν να σπουδάσει και να σταδιοδρομήσει, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, κατά τη διάρκεια της δίκης ο 15χρονος Στέφαν δεν έχει ούτε τις γνώσεις που έχει ένας μαθητής της Α΄ δημοτικού.

Να σημειωθεί ότι ο 15χρονος υπέβαλε και δεύτερη μήνυση κατά της κυβέρνησης για τα χρήματα που θα χάσει στο μέλλον λόγω της περιορισμένης μόρφωσής του».
Εμείς εδώ στην Ελλάδα  ...
πρέπει να πράξουμε το ίδιο (να καταθέσουμε συλλογικές μηνύσεις) αλλά για τον αντίθετο λόγο: Διότι το Υπουργείο Παιδείας με τα  σχολεία και τα πανεπιστήμια έδωσαν απολυτήρια και πτυχία σε δεκάδες χιλιάδες ανεπαρκών  πρωθυπουργών, υπουργών, αρχηγών κομμάτων, συνδικαλιστικών ηγεσιών, πανεπιστημιακών δασκάλων, δικαστικών λειτουργών, παραγόντων όλων των ειδών και κατηγοριών. Ποιός καθηγητής,  για παράδειγμα, έδωσε πτυχίο στον  Αλογοσκούφη; Τι αποζημίωση μπορείς να ζητήσει κανείς για την περίπτωσή του;
Εμείς πάντως  χρεοκοπήσαμε για τον ακριβώς αντίθετο λόγο απ’ αυτόν για τον οποίο προσφεύγει ο Στέφαν Μπένιτς … από την πολλή μόρφωση! Έτσι που παραμορφωθήκαμε για τα καλά!
Αν ήταν δυνατόν να μηνύσουμε και να αποζημιωθούμε για τις βλάβες που υπέστη το Έθνος εξ αιτίας των λάθος πτυχίων …, όχι μόνο το χρέος θα ξεπληρώναμε αλλά θα βάζαμε και την τρόικα να χορεύει μια δεκαετία syrtaki , για την πλάκα μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.