# #

12 Μαρ 2011

Σημαίες της «ανεξάρτητης» Κρήτης πωλούνται πλέον στα καταστήματαΣημαίες της «ανεξάρτητης» Κρήτης πωλούνται πλέον στα καταστήματα
Η σημαία της «ανεξάρτητης» Κρήτης κυματίζει πλέον στο γερμανόφωνο ηλεκτρονικό κατάστημα ebay.
Είναι σίγουρο οτι η παρούσα ενέργεια έχει ως απώτερο σκοπό την ...προέκταση της προπαγάνδας που ξεκίνησαν απο το διαφημιστικό της SPOT της Vodafon .
Η διαδικτυακή διεύθυνση του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι http://cgi.ebay.de/Kreta-Insel-Griechenland-Fahne-Flagge-Grosse-1-50×0-90-/220557661932?pt=Flaggen&hash=item335a42d6ec#ht_1537wt_982
Η τιμή πώλησης ανέρχεται στην φιλική τιμή των 9,90€ μετά τα μεταφορικά από Γερμανία. Η τιμή είναι πολύ δελεαστική γεγονός που αποδεικνύει την συγχρηματοδότηση της παραγωγής.
Όπως καταλαβαίνετε ένα εργοστάσιο παραγωγής σημαιών δεν θα παρήγαγε προϊόν χωρίς να εξασφαλίσει το ελάχιστο κέρδος απο μια παρτίδα παραγωγής. Και μια παρτίδα παραγωγής δεν μπορεί να είναι μικρότερη από χιλια κομμάτια ώστε μια σημαία να έρχεται στην τιμή των 9,90€.
Η διεύθυνση νση του εργοστασίου παραγωγής δεν θα έπαιρνε το ρίσκο να παράξει προϊόν χωρίς να έχει διασφαλίσει την πώληση της παρτίδας εαν δεν είχε λάβει την σχετική χρηματοδότηση.
Ποιός είναι λοιπόν ο χρηματοδότης αυτής της προπαγάνδας?Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.