# #

19 Φεβ 2011

O Παπανδρέου-σκληροτράχηλος σαν τον Ρόμπερτ Μίτσαμ-δέρνει τους κατοίκους της Κερατέας (για χάρη του Μπόμπολα) αλλά δεν τολμά να ζητήσει Προανακριτική για την Siemens!



Σε άθλια κατάσταση τα οικονομικά της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία αντιμετωπίζει την Κερατέα σαν εχθρική χώρα, επειδή οι γενναίοι κάτοικοί της αρνούνται τη δημιουργία ενός ΧΥΤΑ που σε δύο χρόνια θα καταργηθεί-ως ξεπερασμένο μοντέλο-από την Ευρωπαική Κοινότητα.
Παρόλα αυτά ο Παπουτσής παίζοντας κορώνα γράμματα τη καριέρα του, επιμένει να διατηρεί κατοχικές δυνάμεις στη περιοχή προκαλώντας την οργή....
όχι μόνο των κατοίκων αλλά και της Ελλάδας ολόκληρης.
Παρά  την γελοιοποίηση της κυβέρνησης από τον Λάκη Λαζόπουλο για τη ξεφτίλα της Κερατέας, η φρικτή κατοχική κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται ότι θερίζει θύελλες και θα τις εισπράξει με τόκο.
Ο Παπανδρέου που δεν τολμά να προχωρήσει στην Προανακριτική για το σκάνδαλο της Siemens, o Παπανδρέου που δεν τολμά να εισπράξει τα πρόστιμα που επιβάλλει για τους τύπους στους φοροφυγάδες, έρχεται να παραστήσει τον σκληροτράχηλο Ρόμπερτ Μίτσαμ δέρνοντας τους κατοίκους της Κερατέας ανάμεσά τους και εγγύους.
Ο Ρόμπερτ Μίτσαμ Παπανδρέου, είναι βαριά νυχτωμένος αν πιστεύει ότι θα διασωθεί χάρη στο Μega λόγω  της εμετικής προβολής των υπουργών του.
kourdistoportocali
http://filologos10.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.