# #

18 Δεκ 2010

Τι υπονοεί η Καθημερινή για το marianaonice? Nα ξέρουν ότι έχουν γνώση οι φύλακες!


Διαβάσαμε την Παρασκευή στην Καθημερινή που ανήκει στον κ. Αλαφούζο, πρώην αφεντικό του κ. Κωνσταντόπουλου, ότι:
"Eνδελεχής έρευνα διενεργείται από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για μία δικαστική λειτουργό, η οποία διατηρεί μπλογκ που φιλοξενεί ακραίες πεποιθήσεις για τους Εβραίους και σχόλια υβριστικά για τη Δικαιοσύνη....  Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ιω. Τέντες ανέθεσε την υπόθεση στον κ. Παντελή, με την εντολή διεξαγωγής έρευνας το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να αποκαλυφθεί ποιος κρύβεται πίσω από το μπλογκ. Κάτι, όμως, που κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να γίνει γρήγορα, δεδομένου ότι πρέπει να υπάρχει επώνυμη καταγγελία θιγομένου, ώστε να ακολουθήσει η ανάληψη των σχετικών αναγκαίων ενεργειών από την ειδική διεύθυνση της ΕΛ.ΑΣ."

Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά εδώ τίθενται τα παρακάτω ζητήματα:


1) παραδέχεται η εν λόγω εφημερίδα ότι τα στοιχεία της δικαστικής λειτουργού και η ταύτισή της με το συγκεκριμένο μπλογκ δημοσιεύτηκαν χωρίς να γίνει άρση του απορρήτου του.  
Αυτό θα πει τσαμπουκάς!!


2) Κατηγορούν ένα μπλογκ.... που δεν είναι παρά μια απλή ιδιωτική ιστοσελίδα που υπάγεται στους νόμους της Google ως προς το απόρρητό της, και στην οποία γίνεται ιδιωτική επικοινωνία μεταξύ του διαχειριστή του ιστολογίου και των σχολιαστών του, με τη μορφή των σχολίων που προσομοιάζουν με τον προφορικό λόγο, (τι ακριβώς σημαίνει blog μπορείτε να ενημερωθείτε και από εδώ) ότι έχει δήθεν "υβριστικά για τους Εβραίους" σχόλια τα οποία όμως, από έρευνα που κάναμε είδαμε ότι είχαν δημοσιευτεί σε δύο ή τρεις αναρτήσεις του, που έγιναν στο τέλος του 2008 αρχές Ιανουαρίου 2009, τότε που στη μπλογκόσφαιρα καιγόταν το πελεκούδι με τη γενοκτονία της Παλαιστίνης από τους σιωνιστές του Ισραήλ.
Λένε ότι η/ο ιστολόγος είναι δήθεν μια Εφέτης που είχε μειοψηφίσει στην πρώτη δίκη υπέρ του Πλεύρη αλλά η μειοψηφία της είχε επικυρωθεί από τα ανώτερα δικαστήρια μέχρι και τον Άρειο Πάγο!! Επίσης είπαν ότι δήθεν η δικαστής εξέθετε απόψεις της για το επίμαχο βιβλίο στο μπλογκ, ενώ είχε μετάσχει στην πρωτόδικη δίκη! Και έτσι να ήταν, η υποτιθέμενη δικαστής δεν φανερώνει πουθενά την ιδιότητά της, αφού ο/η διαχειριστής του συγκεκριμένου ιστολογίου, δεν δηλώνει τέτοια ιδιότητα!
Επομένως ως ελεύθερος άνθρωπος είχε δικαίωμα να στοχάζεται, να επικοινωνεί και να εκφράζει απόψεις σε διαλόγους με άλλους ιστολόγους.
Και αναρωτηθήκαμε τότε τι σημασία είχε να συνδεθεί η δικαστής αυτή με το μπλογκ Ζητείται Ελπίδα και να εξαπολυθεί εναντίον της, με βάση τα παραπάνω παρωχημένα και εντελώς ξεχασμένα υποτιθέμενα ρατσιστικά σχόλια της ιστολόγου, και μάλιστα σε άλλα ιστολόγια και όχι στο δικό της, τέτοιος κατάπτυστος λίβελλος από μία Χαφιεδοτυπία, εναντίον μιας δικαστή, που είχε μια αντίθετη άποψη από τους κατηγόρους του Πλεύρη, που όμως δεν οδήγησε η άποψη αυτή στην οριστική και αμετάκλητη απαλλαγή του, αλλά η απόφαση δύο ανώτερων δικαστηρίων?
Βέβαια την απορία μας αυτή μας την έλυσε την αμέσως επόμενη μέρα ο  κ. Ψαρράς που ο άνθρωπος αποδείχθηκε ότι χρειαζόταν στοιχεία για μια δίκη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας με τον Πλεύρη, στην οποία εξετάστηκε ως μάρτυρας κρατώντας στα χέρια του το μπλογκ της marianaonice!


4) Από την έρευνα που κάναμε είδαμε, επίσης, ότι το "καταδιωκόμενο" ιστολόγιο,  έχει όντως αρκετά θέματα δικαιοσύνης (που σήμερα στην Ελλάδα είναι τα φλέγοντα), αλλά και κοινωνικά θέματα ακόμη και τουριστικά. Το παραμύθι ότι κάποια θέματα δικαιοσύνης άπτονται κάποιας προσωπικής αντιδικίας της δικηγόρου κας Ζωής  Κωνσταντοπούλου με μία Εφέτη, δεν νομίζουμε ότι ήταν το φλέγον ζήτημα που αφορούσε την άμεση πληροφόρηση του κοινού και που επέτρεπε να  δημοσιευτεί το όνομα της Εφέτη και να συνδεθεί αυτή με το μπλογκ, χωρίς να ερευνηθεί και κριθεί από το δικαστήριο η οποιαδήποτε ιδιωτική καταγγελία του οποιοδήποτε πολίτη.
Αν εμείς δηλαδή είχαμε κάνει το ίδιο, για κάποιον εχθρό μας που νομίζαμε ότι τον ανακαλύψαμε πίσω από ένα μπλογκ θα μπορούσαμε να δημοσιεύσουμε το όνομά του πριν τα δικαστήρια λύσουν με νόμιμο τρόπο τη διαφορά?? Θα μου πείτε ότι εμείς δεν είμαστε η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν είμαστε νομικοί σύμβουλοι μιας Χαφιεδοτυπίας και δεν έχουμε μπαμπά τον κ. Κωνσταντόπουλο.

5) Ομολογούν ότι από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί κανένας επώνυμος καταγγέλλων που να θίγεται από αυτό το μπλογκ. Και τότε? προς τι τόσος πανικός και έρευνες επί ερευνών?? πρώτα ερευνάμε και μετά βρίσκουμε τον θιγόμενο?? Εμείς μέχρι τώρα ξέραμε ότι πρώτα πάει ο θιγόμενος στις αρχές και μετά οι αρχές ψάχνουν το δράστη!!  Μήπως θα βρουν και το αδίκημα που θα τους βολέψει για να άρουν το απόρρητο?? Είναι αστείοι αν φαντάζονται κάτι τέτοιο!!
Και ακόμη αν υπήρχε θιγόμενος, από τα δήθεν ρατσιστικά σχόλια, ας μας πουν, αυτό είναι κακούργημα που επιτρέπει την άρση του απορρήτου ενός ιστολογίου?
Και δεν μας εξηγούν επειδή μπορεί ...και να βρεθεί και ο θιγόμενος... (όλα γίνονται σ' αυτό τον κόσμο), πώς αυτός από προπέρισυ θα θυμηθεί φέτος ότι θίγεται??
Εκτός αν φυσικά θίχτηκε από το ίδιο το δημοσίευμα της Εφημερίδας που ξεσήκωσε το σύμπαν με την παραπληροφόρησή της!!!!
ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΥΡΙΟΙ!! Ερευνήστε πρώτα την κατάλυση του Συντάγματος και των νόμων αυτού του Κράτους και μετά ψάχνετε τα blogs!!

 
6) Τέλος, το συγκεκριμένο μπλογκ με τίτλο "Ζητείται ελπίδα", πριν την κατάπτυστη  δημοσίευση,  ήταν ένα μέτριας αναγνωσιμότητας, προσωπικό ημερολόγιο, όπως είδαμε από τους μετρητές του, στο οποίο, τα όποια, κατά τους διώκτες του "υβριστικά για τους Εβραίους" σχόλια είχαν δημοσιευτεί σε δύο ή τρεις αναρτήσεις του που έγιναν στο τέλος του 2008 αρχές Ιανουαρίου 2009. Ποιός κινδύνευε τέλος πάντων από αυτά για να γίνει τέτοιος χαμος?? Θα μας πει κανείς??
Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΜΑΙΛ 
ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΜΑΙL ΜΑΣ
bloggersenomenoi@gmail.com

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.