# #

14 Δεκ 2010

Επτά ερωτικές στάσεις του Κάμα-Σούτρα







Το Κάμα Σούτρα είναι αφιερωμένο στις αρχές της ερωτικής απόλαυσης Η πολυποικιλότητα των ερωτικών στάσεων δεν είχε κανένα άλλο λόγο παρά μέσα από το ερωτικό σμίξιμο να φτάσουν στην Υπέρτατη ηδονή.
Η στάση του λωτού
Ο άντρας κάθετε με σταυρωμένα πόδια στην στάση του... λωτού. Η ερωτική του σύντροφος κάθετε επάνω στα πόδια του άντρα και τυλίγει τα πόδια της γύρω από την μέση και τοποθετεί τα χέρια της γύρω από τον λαιμό και τον αυχένα του. Στη συνέχεια το πέος (λίνγκαμ), εισχωρεί μέσα στο αιδοίο (γιόνι), και με αυτόν τον τρόπο η γυναίκα κινείτε όπως θέλει κατά την διάρκεια της ερωτοτροπίας. Αυτή η στάση της επιτρέπει να μπορεί να ανασηκώνεται και να τραβιέται κατά βούληση την ώρα του έρωτα. Στη συνέχεια το πέος (λίνγκαμ), εισχωρεί μέσα στο αιδοίο (γιόνι), και με αυτόν τον τρόπο η γυναίκα κινείτε όπως θέλει κατά την διάρκεια της ερωτοτροπίας. Η στάση του λωτού είναι ιδανική για την πιο στενή ερωτική επαφή και ταυτόχρονα πετυχαίνουμε την βαθύτερη ερωτική διείσδυση του πέους μέσα στον κόλπο.
Η στάση του δυνατού έρωτα
Ο άντρας κάθετε στα γόνατα και η γυναίκα αντίκρυ του στην αγκαλιά το. Πλησιάζοντας την ανασηκώνει και παίρνει τα πόδια της επάνω από τα χέρια του και βάζει το πέος του μέσα στον κόλπο της. Κατόπιν απλώνει τα χέρια του και στους γοφούς ή την πλάτη της και την κουνά εμπρός-πίσω-δεξιά-αριστερά.
Η στάση του (φτερωτού) πιθήκου
Ο άντρας όρθιος, παίρνει την γυναίκα στα χέρια του με το πέος μέσα στο αιδοίο της, την φέρνει στην δεξιά του πλευρά, ανασηκώνοντας την με το δεξί της πόδι πάνω στον ώμο του και το αριστερό της στο πάτωμα. Περίπλοκη ερωτική στάση, που απαιτεί δεξιοτεχνία.
Η στάση της σβούρας
Ο άντρας ξαπλώνει ανάσκελα και η ερωμένη του κάθετε επάνω του με την πλάτη της γυρισμένη στο πρόσωπό του. Τοποθετεί το πέος μέσα στον κόλπο της και αρχίζει ταλαντευόμενη και κατόπιν γυρίζει γύρω-γύρω σαν σβούρα.
Η στάση του ψαλιδιού
Ο άντρας καθιστός και η γυναίκα αντίκρυ του με την πλάτη της στο πάτωμα ή το κρεβάτι. Σηκώνει το ένα πόδι πάνω από τον ώμο του -εισάγει το πέος του μέσα της- και απλώνει το άλλο της πόδι. Μετά από κάποια ώρα, βάζει το τεντωμένο της πόδι στον άλλο ώμο του ερωτικού της συντρόφου και κατεβάζει το άλλο που είχε στον ώμο του, τεντώνοντας. ο άντρας κουνάει ελαφρά τους γοφούς του, προσέχοντας να μένει μέσα στο αιδοίο το πέος του. Με αυτή την εναλλαγή συνεχίζεται το ερωτικό παιγνίδι έως την ολοκλήρωση του.
Η στάση του κάβουρα
Ο άντρας είναι γονατιστός, η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα, σηκώνει τα πόδια της, τα ενώνει και τα ακουμπά όπως είναι ενωμένα πάνω στο στήθος της και το στομάχι. Ο άντρας όπως είναι γονατιστός, πλησιάζει και διεισδύει μέσα στον κόλπο της. Με αυτή την στάση επιτυγχάνετε μια βαθιά διείσδυση και έχοντας τα χέρια του στους γοφούς της γυναίκας δημιουργούνται ερωτικές συσπάσεις στο εσωτερικό του κόλπου που «αγκαλιάζουν» το πέος.
Η στάση του όρθιου 69
Ο άντρας είναι όρθιος και κρατά ανάποδα την ερωτική του σύντροφο στην αγκαλιά του. Τα πόδια της περνούν πάνω από τους ώμους του και έτσι το αιδοίο της φτάνει στο ύψος του στόματος του. Το κεφάλι της κρέμεται κάτω στο ύψος του πέους του. Με αυτή την στάση γίνεται ταυτόχρονος στοματικός έρωτας.

Οι φωτογραφίες και η πηγή είναι απο το βιβλίο:"Ιδέες για ερωτικά παιχνίδια", εκδ. "Αναστασιάδη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.