# #

4 Σεπ 2010

Μια νέα ομάδα θα παρουσιάσει ο νεοφώτιστος Όλυμπος ΛεπτοκαρυάςΕνθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του νεοφώτιστου στη Δ΄ Εθνική κατηγορία Όλυμπου Λεπτοκαρυάς.
Για τους φιλάθλους αλλά και τη διοίκηση της ομάδας η κατηγορία δεν είναι άγνωστη αφού πριν από 15 χρόνια περίπου ήταν και πάλι στη Δ΄ Εθνική κατηγορία. Ο σημερινός μάλιστα πρόεδρος ήταν και τότε στη διοίκηση της ομάδας.
Είναι αλήθεια ότι στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου είχαν μια μικρή περιπέτεια μετά την παραίτηση του προπονητή κ. Ιωαννίδη που είχε προσληφθεί λίγες μέρες νωρίτερα και χρειάστηκε να περάσει  μια βδομάδα  για να προσληφθεί ο κ. Μάκης Τερζόπουλος που έχει αναλάβει στη συνέχεια την ομάδα.
Και βέβαια δεν ήταν αυτό μόνο.
Η ομάδα προπονείται στο γήπεδο του Αγ. Σπυρίδωνα επειδή γίνονται έργα στο γήπεδο της Λεπτοκαρυάς και αυτό είναι μια ταλαιπωρία για τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και τη Διοίκηση.
Επιπλέον όλα τα φιλικά παιχνίδια τα δίνει εκτός έδρας. Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μαζί με τους νεοαποκτηθέντες αποτελείται από είκοσι τρεις ποδοσφαιριστές. Στη μεταγραφική περίοδο που τελείωσε αποκτήθηκαν παίκτες έμπειροι και ικανοί που γνωρίζουν την κατηγορία και μαζί με τους περσινούς παίκτες συνθέτουν ένα πολύ αξιόλογο και ικανό ρόστερ.
Το νέο ρόστερ του Ολύμπου Λεπτοκαρυάς είναι
Όλυμπος Λεπτοκαρυάς:
Τσαρούχας Αλέξης
Καζαμίας Αθανάσιος
Σιαμήτρας Αθανάσιος
Παρλαπάνος Ευγένιος
Σιαμήτρας Δημήτριος
Στύλος Αντώνιος
Μπακάλης Δημήτριος
Τσαρούχας Γεώργιος
Κυρκόπουλος Στέφανος
Τσαρούχας Γεώργιος
Κορούνι Έκι
Μαυρομάτης Γιάννης
Λύρας Γιώργος
Τιούτιος Ελευθέριος
Σαμανίδης Κώστας
Κατσαρός Γεώργιος
Μπαλαμπάνης Κώστας
Αρβανίτης Πέτρος
Παπαδόπουλος Γιάννης
Μπαλαούρας Βασίλειος
Γούλας Αργύρης
Μιχαλίτσιος Δημήτριος
Μακρής Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.