# #

31 Αυγ 2010

Τα μυστικά του "κάτω" κεφαλιού !



Πολλές γυναίκες (μπορεί κι εσύ) έχουν ελλείπεις γνώσεις για το "κάτω" κεφάλι του καλού τους, το διάσημο πέος. Μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σου ή μεγαλύτερος εχθρός σου, αλλά δεν θα ήταν καλό να γνωρίζεις μερικά πράγματα παραπάνω γι' αυτό και κυρίως το πως θα πρέπει να επικοινωνείς μαζί του καλύτερα; Σκέψου απλά πως όσα περισσότερα μάθεις, τόσα καλύτερα θα τα αξιοποιήσεις με απώτερο σκοπό τον δικό σου καλύτερο οργασμό!

1. Μάθημα ανατομίας:
κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του και τον ανδρισμό του, έχει μετρήσει έστω και μια φορά το πέος του και φυσικά έχει αναρωτηθεί κατά πόσον είναι φυσιολογικό.
Ως προς το μέγεθος:
όταν δεν είναι σε στύση,... το μέσο μήκος ενός πέους είναι 7,5 με 10,2 εκατοστά και διάμετρο γύρω στα 3,2 εκατοστά. Σε διέγερση φτάνει στα 12 με 17 εκατοστά μήκος και περίπου στα 4 εκατοστά πάχος.
Ως προς το σχήμα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία και πολλά πέη κλίνουν προς τα αριστερά ή δεξιά. Το τέλειο ευθύ και μεγάλο πέος είναι πολύ σπάνιο.
Η βάλανος (το κεφάλι του πέους) βρίσκεται στην κορυφή της βάσης του πέους και είναι το πιο ευερέθιστο σημείο πάνω στο κορμί του. Η ακροποσθία από την άλλη είναι το κομμάτι δέρματος που καλύπτει το κεφάλι του πέους και τραβιέται προς τα πίσω κατά την επαφή.
2. Σήκωσέ το:
η ανδρική διέγερση αποτελεί ένα φυσιολογικό φαινόμενο που μπορεί να συμβεί κάθε ώρα της ημέρα ή της νύχτας. Είτε είναι ενστικτώδης, είτε αποτέλεσμα ερεθισμού τα βασικά κλειδιά που την αφορούν είναι τα εξής:

Τη νύχτα: η διέγερση κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι ενστικτώδεις και για να μην φρικάρεις όποτε τον βλέπεις σηκωμένο, δεν σημαίνει πως εκείνη τη στιγμή ο καλός σου βλέπει ντε και καλά κάποιο ερωτικό όνειρο. Είναι περισσότερο μια διαδικασία ασυναίσθητη. Στην πραγματικότητα, ένας άντρας μπορεί να έχει αρκετές στύσεις μέσα σε ένα βράδυ, που έχουν σκοπό την καλή οξυγόνωση των ιστών εκεί κάτω.
Πρωί πρωί: η πρωινή ονείρωξη είναι αποτέλεσμα ενστικτώδες επίσης. Μπορεί να είναι κατάλοιπο μιας νυχτερινής στύσης ή να σηματοδοτεί την ανάγκη για ούρηση.
Ο μηχανισμός της διέγερσης: η στύση προκύπτει από την διαστολή των αρτηριών που βρίσκονται στο πέος που αφήνουν περισσότερο αίμα να περάσει στην περιοχή και έτσι το πέος αιματώνεται. Το πρήξιμο πιέζει τις φλέβες στην επιφάνεια του πέους και έτσι προκύπτει η στύση.
3. Άντε να τελειώνουμε:
η εκσπερμάτωση είναι η ολοκλήρωση μιας φυσικής διαδικασίας που προκύπτει κατά την σεξουαλική κλιμάκωση.

Τι συμβαίνει: η εκσπερμάτωση είναι ένα ανακλαστικό που πυροδοτείται κατά την κορύφωση της σεξουαλικής διέγερσης. Η πρόωρη εκσπερμάτωση προκύπτει όταν ο αγαπημένος σου διεγείρεται και τελειώνει πολύ γρήγορα και το αντίθετο μπορεί να συμβαίνει όταν δεν τον έχεις ανάψει αρκετά άρα έχει μια μέτρια ή καθόλου στύση. Η εκσπερμάτωση έχει δύο φάσεις. Κατά την πρώτη, το σπέρμα προετοιμάζεται να απελευθερωθεί από το σώμα. Και αναμειγνύεται με άλλα υγρά από τους όρχεις και τον προστάτη. Στη δεύτερη φάση το σπέρμα αποδεσμεύεται από το σώμα (μέσω της ουρήθρας) και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτή τη διαδικασία άπαξ και ξεκινήσει.
Έχε υπόψη πως το σπέρμα (εκτός από τους πιθανούς απογόνους που μπορεί να φέρει) κάνει πολύ καλό στον κόλπο σου. Κι αυτό γιατί περιέχει οιστρογόνα που μαλακώνουν τον κόλπο! Είναι σαν να λέμε η κρέμα ομορφιάς της ευαίσθητης περιοχής σου.
4. Οι ερωτογενείς ζώνες του πέους:
το κλειδί για να τον ''ανάψεις'' όσο περισσότερο γίνετια, είναι να βρεις τις βασικές ερωτογενείς ζώνες του πέους του.

Το κεφάλι: η πιο ευερέθιστη περιοχή κι αυτό γιατί περιέχει και τις περισσότερες νευρικές απολήξεις.

Η ακροποσθία αλλά και το περιστόμιο του κεφαλιού που έχει πολλούς υποδοχείς που διεγείρονται με ένα άγγιγμα και μόνο.

Το ανδρικό σημείο G που εδράζεται στην μαλακή περιοχή ανάμεσα στους όρχεις και στο σημείο που ξεκινά η βάση του πέους.
Και οι μεγαλύτεροι μύθοι περί πέους:

* Όταν τελειώνει σημαίνει πως έρχεται και σε οργασμό; Λάθος
Η εκσπερμάτωση δεν πρέπει να συγχέεται με τον οργασμό. Η εκσπερμάτωση είναι μια φυσική εκτόνωση του σώματος που δεν έχει καμία σχέση με την συναισθηματική κλιμάκωση (αν και τις περισσότερες φορές συμπίπτει στα αρσενικά).

* Άπαξ και διεγερθεί η εκσπερμάτωση είναι θέμα χρόνου; Λάθος
Αν έχει τελειώσει λίγα λεπτά πριν, μπορεί να ξαναέχει στύση αλλά δύσκολα θα εκσπερματώσει αν δεν έχει προλάβει το σώμα του να παράγει το απαιτούμενο σπέρμα.

* Όσο μεγαλύτερο είναι το πέος τόσο καλύτερο είναι και το σεξ; Εντελώς λάθος
Αυτό που μετράει πιο πολύ δεν είναι το μέγεθος του πέους όσο η η ποιότητα της στύσης. Γιατί τι να το κάνεις ένα τεράστιο πέος που δεν μπορεί να σηκωθεί ούτε με γερανό;

* Ένα πέος σε στύση μπορεί να στραμπουληχθεί; Αλήθεια
Το γεγονός αυτό είναι αληθές σε περίπτωση που δεν προσέξετε και το σεξ είναι αρκετά δυναμικό και ζωώδες. Παρά την ευλυγισία του, το πέος μπορεί να πάθει από μια μικρή ζημιά (που θα επουλωθεί μέσα σε λίγες ημέρες) μέχρι και μεγαλύτερη που θα την καταλάβεις από τον πόνο που θα νιώθει και το μαύρο-μπλε χρώμα του.

* Οι όρχεις έχουν πάντα το ίδιο μέγεθος; Λάθος
Συγκεκριμένα, στους περισσότερους άντρες ο αριστερός όρχις είναι μεγαλύτερος από το δεξί. Άλλωστε δεν πρέπει να ανησυχήσεις σε περίπτωση που ο αγαπημένος σου έχει έναν όρχι αφού το φαινόμενο είναι συνηθισμένο και δεν σημαίνει ότι ο καλός σου υστερεί κάπου ή ότι δεν είναι γόνιμος.                                                           ...http://souitavip.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλό άρθρο!..
    Το σημαντικότερο, στην περίπτωση που ο αγαπημένος μας παρουσιάζει στυτική δυσλειτουργία είναι να απευθυνθούμε σε έναν ειδικό και να του συμπεριφερόμαστε με ηρεμία, με κατανόηση και συντροφική αγάπη!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.