# #

11 Ιουν 2021

Μια νέα διχαστική γροθιά, στην κοινωνία της απομόνωσης, της "ταμπέλας" και του κοινωνικού αυτοματισμού, που προετοιμάζουν οι ελίτ, για όλους μας.



 "Εμβολιασμένος". Μία νέα κατηγορία πολιτών. Μια νέα διχαστική γροθιά, στην κοινωνία της απομόνωσης, της "ταμπέλας" και του κοινωνικού αυτοματισμού, που προετοιμάζουν οι ελίτ, για όλους μας.

Με δικαιώματα.
Μόνο γι΄αυτούς.
Εμβολιασμένος θα μπαίνει στα μαγαζιά.
Εμβολιασμένος θα έχει δικαίωμα στη δουλειά.
Εμβολιασμένος θα πηγαίνει στα θέατρα και στο σινεμά.
Εμβολιασμένος θα ταξιδεύει.
Εμβολιασμένος θα πηγαίνει στα γήπεδα.
Οι άλλοι θα φορέσουν το .."κίτρινο αστέρι" και θα την βγάζουν με ντιλίβερι και παρέες στον κήπο τους, στα μπαλκόνια τους, στα σπίτια τους, όπου θα καπνίζουν και ελεύθερα.

Και το ερώτημα. Από τι ακριβώς κινδυνεύει ο εμβολιασμένος, αν συγχρωτιστεί με τον ανεμβολίαστο;; Αφού το εμβόλιο, εννοείται, ότι τον προστατεύει, "από πάσαν νόσον"!

Και τελικά, όταν ο εμβολιασμένος μπει σε μέσο μαζικής μεταφοράς, δεν κινδυνεύει;;

Οταν μπει σε σούπερ μάρκετ, δεν κινδυνεύει;;

Οταν αγκαλιάζει το παιδί του δεν κινδυνεύει;;

Εχετε τρελαθεί όλοι και χειροκροτείτε αυτούς τους προκατασκευασμένους παραλογισμούς, που οδηγούν την κοινωνία σε ανεξέλεγκτο μίσος, μεταξύ "Πράσινων" και "Βένετών";;

Μπορεί η κυβέρνηση να λατρεύει την φαρμακοβιομηχανία και τα κέρδη της, να λατρεύει να σας κάνει το μυαλό κουρκούτι, αλλά ας μείνουμε σοβαροί εμείς!
Οσοι μπορούμε τουλάχιστον!


2 σχόλια:

  1. Δὲν εἶναι αὐτὸ φίλε μου. Εἶναι ὅτι πρέπει νὰ περάση. Θεωρητικὰ οἱ ἀνεμβολίαστοι κυνδινεύουν περισσότερο καὶ ἄν πάνε στὴν ΜΕΘ, αύτὴ κοστίζει παπάδες. Θεωρητικὰ εἴπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.