# #

6 Ιουν 2021

Στην Ελλάδα ο τουρισμός θα είναι πάλι σχεδόν μηδενικός..Σε άλλες χώρες όμως....

 Το Μαυροβούνιο άνοιξε για τους τουρίστες



Στο Μαυροβούνιο χωρίς εξετάσεις και πιστοποιητικά εμβολιασμού: Εάν απαιτείται PCR για την επιστροφή των τουριστών στη χώρα τους, παρέχεται δωρεάν τεστ σε κέντρα υγείας ή στο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας στην Ποντγκόριτσα.

Η είσοδος στο Μαυροβούνιο για όλους τους τουρίστες από την περιοχή είναι δυνατή χωρίς τεστ (PCR) και έχουν υιοθετηθεί πρωτόκολλα υγείας για την επερχόμενη σεζόν, τα οποία συνεπάγονται ότι όλοι οι ξενοδόχοι αφήνουν δωρεάν το ...10% των δυνατοτήτων διαμονής για ενδεχόμενη φροντίδα θετικών ασθενών.

Οι τουρίστες που τελικά αρρωσταίνουν από τον κωρονοιό, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε αυτόν τον προορισμό, θα φροντίζονται και θα αντιμετωπίζονται σωματικά και το κόστος θα επιβαρύνει το κράτος του Μαυροβουνίου, λέει η Maja Liješević, διευθύντρια του τουριστικού οργανισμού στην Μπούντβα.

Επίσης, προσθέτει, εάν απαιτείται δοκιμή PCR για να επιστρέψουν οι τουρίστες στη χώρα τους, θα μπορούν να το κάνουν δωρεάν σε κέντρα υγείας στις πόλεις όπου μένουν ή στο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Μαυροβουνίου στην Ποντγκόριτσα.
Φωτογραφία: Κόλπος του Κότορ, Μαυροβούνιο
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.