# #

9 Ιουν 2021

Δήμος Δίου-Ολύμπου: "Ποιος είναι ο ιδρυτής της εταιρείας στην οποία έχει αναθέσει ο δήμος την προβολή του;"

 

Κύριοι της διοίκησης του Δ.Δίου-Ολύμπου, έχετε μεγάλη πλάκα αν νομίζετε ότι εμείς οι δημότες τρώμε κουτόχορτο……. 

 


Καλημέρα. 

Διαβάζοντας, αγαπητοί συμπολίτες, ένα ευχαριστήριο μήνυμα του προέδρου της Ν. Εφέσσου προς την αντιπεριφερειάρχη και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο του δήμου μας για την επίσκεψή τους στο χωριό του μετά τη χαλαζόπτωση που προκάλεσε ζημιές, σκέφτηκα ότι ο πρόεδρος μπερδεύτηκε. 

Γιατί; Μα ευχαρίστησε αντιδήμαρχο της διοίκησης του Δημόπουλου. Όταν όμως αναζήτησα ποιοι είναι αντιδήμαρχοι στο δήμο μας διαπίστωσα ότι ο πρόεδρος γνώριζε καλά ποιον ευχαριστούσε (ρωτώντας και άλλους διαπίστωσα ότι ούτε που καταλάβαμε στον Ανατολικό πότε ορίστηκε αντιδήμαρχος ο συγκεκριμένος κύριος). Μου ήρθε τότε στο μυαλό η δήλωση του δημάρχου στο τελευταίο ΔΣ ότι μπερδεύτηκε γιατί για το ίδιο θέμα (ανταλλαγή οικοπέδων δήμου - μητρόπολη Κιλκισίου) άλλο ψήφισε η διοίκηση Παπαθανασίου και άλλο η ...

διοίκηση Δημόπουλου. 

Γιατί δε ρωτάει τους 2 αντιδημάρχους του που ήταν από τα πρώτα βιολιά της προηγούμενης διοίκησης; 

Γιατί είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα όπως λέει ο λαός. Γιατί αν υποστηρίξουν ότι δεν γνώριζαν και απλώς ψήφιζαν, αλίμονο σε μας τους πολίτες που τους ξαναέχουμε αντιδημάρχους αφού μόνοι θα παραδεχτούν ότι είναι άβουλα όντα που πηγαινοέρχονται σε παρατάξεις μόνο για το συμφέρον τους. (Είπαμε ότι ευθυνόμαστε και εμείς οι πολίτες). 

Αν από την άλλη ήξεραν τι ψήφιζαν, είναι το ίδιο υπεύθυνοι με τον πρώην δήμαρχο ίσως και περισσότερο αφού οι δήμαρχοι δεν ψηφίζουν, ενώ αυτοί με την ψήφο τους έφεραν τα πράγματα εδώ που δυστυχώς έφτασαν. 

Στο σημείο αυτό πρέπει να ρωτήσω τον κ. Αστέριο Φαρμάκη που επέμενε σε Ε.Δ.Ε, αν έχει συνειδητοποιήσει ότι 2 αντιδήμαρχοι της διοίκησης έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Αυτό είναι το καινούργιο που έφερε η νέα διοίκηση; Δυστυχώς έχει μαζί της πολλά βαρίδια που δεν μπορεί πλέον να διώξει. Εμένα πάντως μου θυμίζει το άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. 

Κύριοι, καλοί οι πανηγυρισμοί Κύριοι αλλά από ουσία.... Με την ευκαιρία να σας πούμε συγχαρητήρια για τις διακρίσεις στα tourism awards αλλά επειδή οι πολίτες πρέπει να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα, έχω ένα γρίφο: Ο μάνατζερ ενός αθλητή συμμετέχει σε μια επιτροπή που θα αναδείξει τους καλύτερους αθλητές της χρονιάς. Τι λέτε; Ο μάνατζερ δεν θα φροντίσει να διακριθεί ο αθλητής του σε κάποια κατηγορία; Πώς θα αναδείξει και ο ίδιος τη δουλειά του; 

Και για να βοηθήσω εκείνους τους δημότες που ακόμη δεν κατάλαβαν το γρίφο, ας ψάξουν ποιος είναι ο ιδρυτής της εταιρείας στην οποία έχει αναθέσει ο δήμος την προβολή του και τότε θα βρουν το όνομά του στα μέλη της επιτροπής των tourism awards……. 

Τελικά κύριοι της διοίκησης του δήμου Δίου-Ολύμπου έχετε πολύ μεγάλη πλάκα αν νομίζετε ότι εμείς οι δημότες τρώμε κουτόχορτο…… 

Εις το επανιδείν. 

 

Ο επιχειρηματίας από τον Ανατολικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.