# #

11 Δεκ 2013

Ξεκινάμε....Αντίσταση στη νέα γερμανική Κατοχή

1germaniastop1
01 Η Γερμανία, για να αντιμετωπίσει τον άνισο ανταγωνισμό με την Κίνα, εξαναγκάζει όλες τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου να καταστρέψουν την παραγωγική τους υποδομή. Χρησιμοποιεί την Ε.Ε. για να διαφυλάξει την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων της, αδιαφορώντας για τις μεγάλες κοινωνικές καταστροφές που προκαλεί η ακραία, γερμανικής εμπνεύσεως, λιτότητα.
02 Στην Ελλάδα, το γερμανικό πολιτικό-βιομηχανικό-χρηματιστικό σύμπλεγμα είναι αυτό που κρατά τα σκήπτρα των λαοκτόνων αποφάσεων που έχουν εξαθλιώσει την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας. Αυτοί προωθούν μια νέα κατοχή, επιβάλλοντας τα δικής τους εμπνεύσεως μνημόνια και θεσπίζοντας μέτρα σε ρυθμό πολυβόλου:
Δύο από τους τρείς της τρόικας, οι Μαζούχ και Μορς, είναι Γερμανοί, ο επικεφαλής της Τασκ Φορς, Ράιχενμπαχ, είναι Γερμανός, ενώ με μια απόφαση πρωτοφανή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, η Μέρκελ έχει διορίσει υφυπουργό στο ελληνικό προξενείο της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, τον Φούχτελ. Έργο του, να καταγράψει όλη την περιουσία που ανήκει στην ελληνική τοπική αυτοδιοίκηση και να την βγάλει στο σφυρί. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία: Το γερμανικό κράτος, και δυστυχώς ένα μεγάλο μέρος της γερμανικής κοινωνίας θεωρεί την Ελλάδα αποικία τους: Γι’ αυτό και όλα τα κόμματα του γερμανικού κοινοβουλίου συμφώνησαν στην τοποθέτηση του Φούχτελ στην Ελλάδα, στο πλαίσιο μιας «συμφωνίας για την ελληνογερμανική συνεργασία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση». Και γι’ αυτό όλη η πρόσφατη προεκλογική περίοδο στην Γερμανία, διεξήχθη με το «ελληνικό ζήτημα» να φιγουράρει ως ένα από τα κυριότερα ζητήματα, λες και ήταν θέμα εσωτερικής πολιτικής των Γερμανών. Και μέσα σ’ αυτό το κλίμα θεριεύουν τα ρατσιστικά στερεότυπα για τους  Έλληνες. Εξάλλου τους Έλληνες και τους βαλκανικούς λαούς, όπως και τους Σέρβους, τους μισούν ιδιαίτερα, και τους θεωρούν υπανθρώπους, «γύφτους» και «κλέφτες» όπως έκαναν με τους Εβραίους παλιότερα.
03 Οι Γερμανοί ελέγχουν κάθε πλευρά της πολιτικής και οικονομικής ζωής, αλλά επεκτείνονται και στον ιδεολογικό τομέα, για να μας παρουσιάζεται η Κατοχή ως φυσιολογική. Τα τελευταία δύο χρόνια, με κονδύλια που έλαβαν από τον γερμανικό προϋπολογισμό, όλα τα γερμανικά κόμματα άνοιξαν κομματικά παραρτήματα στην Ελλάδα: Οι Χριστιανοδημοκράτες και οι Χριστιανοκοινωνιστές της Βαυαρίας εγκαινίασαν τα ιδρύματα Κόνραντ Αντενάουερ και Χανς Ζάιντελ, και στα εγκαίνια μίλησε ο Α. Σαμαράς. Το «Ντι Λίνκε» το κόμμα της αριστεράς άνοιξε το Ρόζα Λούξεμπουργκ. Το Φρίντριχ Έμπερτ του SPD έφτασε στο σημείο να κάνει και εκδήλωση για την αναθεώρηση του Ελληνικού Συντάγματος! Στη Θεσσαλονίκη, τέλος, έχει εγκατασταθεί το ίδρυμα Χάινριχ Μπελ, που πρόσκειται στους Πράσινους και σκοπεύει να κάνει δουλειές γύρω από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Παράλληλα οι Γερμανοί έχουν ήδη αρχίσει να ξαναχτίζουν τον παλιό άξονα με την Τουρκία, με την οποία διατηρούν κολοσσιαίες οικονομικές συναλλαγές  για τον έλεγχο της περιοχής.
04 Ένας από τους κυριότερους σκοπούς της γερμανικής πολιτικής στην Ελλάδα, είναι να προκαλέσει ρεύμα «νέας ξενιτιάς» κυρίως των μορφωμένων νεώτερων γενεών προς τη Γερμανία. Ο λόγος απλός: Η Γερμανία καταγράφει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά γεννητικότητας στη Ευρώπη, ο πληθυσμός της συρρικνώνεται, ενώ το εκπαιδευτικό της σύστημα βουλιάζει, δημιουργώντας τεράστιο έλλειμμα πτυχιούχων στη γερμανική οικονομία. Γι’ αυτό και ανοιχτά, μεθοδευμένα, γερμανικά ιδρύματα και επιχειρήσεις ασκούν συστηματικό «παιδομάζωμα» στην Ελλάδα –για να καλύψουν τις ανάγκες τους σε εξειδικευμένους εργαζόμενους. Η φυγή των νεώτερων γενεών από τη χώρα, αποτελεί την μεγαλύτερη λεηλασία που υπόκειται. Είναι ένα φαινόμενο που θα καταντήσει την Ελλάδα, χώρα εκπτωχευμένων και τρομαγμένων συνταξιούχων  και φτωχών και εκμεταλλευόμενων λαθρομεταναστών –μια κοινωνία ανίκανη για οποιαδήποτε ουσιαστική αντίσταση και πολιτιστική παραγωγή.
05 Οι γερμανικές επιχειρήσεις συμπεριφέρονται σαν «δυνάμεις κατοχής» στην χώρα μας. Στο παρελθόν βρέθηκαν πίσω από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της Μεταπολίτευσης, ληστεύοντας τον εθνικό μας πλούτο και διαφθείροντας το πολιτικό προσωπικό της χώρας (Ζίμενς, υποβρύχια κ.ο.κ.). Τώρα, χρησιμοποιούν αυτά τα σκάνδαλα για να το εκβιάζουν ώστε να νομοθετεί και να πράττει σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Ενώ επιβάλουν άθλιες συνθήκες εργασίας και μεροκάματα πείνας την ίδια στιγμή απολαμβάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης από το ίδιο το ελληνικό κράτος: Δεκάδες είναι οι φορές που έχουν μείνει ατιμώρητες για την παραβίαση κανόνων και δεοντολογιών της αγοράς..
06  Όμως στους Γερμανούς δεν χρωστάμε μόνο. Αυτοί μας χρωστάνε και μάλιστα πολύ περισσότερα. Στην Κατοχή προκάλεσαν ενενήντα ολοκαυτώματα δήμων και χωριών. Κατέστρεψαν χίλια εφτακόσια εβδομήντα χωριά, έκαψαν τετρακόσιες χιλιάδες σπίτια και εκτέλεσαν 56.225 Έλληνες. Το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων δεν έχει λήξει νομικά και επιτέλους πρέπει να απαιτηθούν από την Ελλάδα. Ακόμα υπάρχει το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο που επιβλήθηκε στην Κατοχή από Γερμανία και Ιταλία. Η Ιταλία το αποπλήρωσε, οι Γερμανοί όμως όχι. Οι πιο μετριοπαθείς το υπολογίζουν στα 75 δισ. ευρώ, τα χρήματα αυτά η Ελλάδα μπορεί και πρέπει άμεσα να τα απαιτήσει από τη Γερμανία.
07 Για την κατάσταση της χώρας μας δεν φταίνε μόνο οι Γερμανοί, αλλά οι Αμερικάνοι και οι λοιποί Ευρωπαίοι τους δίνουν το ελεύθερο για κάτι τέτοιο. Εξάλλου οι ελληνικές άρχουσες τάξεις τους παρέδωσαν στα χέρια τα κλειδιά της χώρας –και εκμεταλλεύονται τις ιδιότυπες συνθήκες της νέας κατοχής για να θησαυρίσουν σε βάρος του λαού ως νέοι μαυραγορίτες,. Γι’ αυτό καλούμε όλον τον λαό, να στηρίξει τον τόπο, να στραφεί προς τα ελληνικά προϊόντα.
08 Το μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα, στοχεύει να πλήξει την αλαζονεία των Γερμανών εκεί όπου τους πονάει. Στην οικονομία και τα προϊόντα τους, τα οποία η γερμανική πολιτική χρησιμοποιεί για να επιβληθεί: Τα γερμανικά προϊόντα είναι τα νέα «τεθωρακισμένα πάντσερ» του οικονομικού Πολέμου που έχει εξαπολύσει η Γερμανία εναντίον μας.
Παράλληλα πρέπει να καταγγείλουμε όλους τους δημάρχους και περιφερειάρχες που συνεργάζονται με τις δυνάμεις κατοχής και να τους μαυρίσουμε στις επερχόμενες εκλογές,
Πρέπει να βάλουμε φραγμό στο παιδομάζωμα των Ελλήνων.
Πρέπει να διεκδικήσουμε άμεσα το Κατοχικό δάνειο και τις επανορθώσεις, εγγράφοντάς τα στον Προϋπολογισμό.
Ξεκινάμε από το  μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα που είναι μια καλή ευκαιρία να βάλουμε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.