# #

8 Μαρ 2021

Προς ΚΚΕ, Σύριζα, Μέρα25 : Ηρθε ο καιρός να κάνετε κάτι παραπάνω από το να πέρδεστε στα έδρανα της Βουλής.

 



Προς ΚΚΕ, Σύριζα, Μέρα25 :


Ηρθε ο καιρός που πρέπει να σταματήσετε να παίζετε τις κουμπάρες στη Βουλή.
Ηρθε ο καιρός που οφείλετε να ενεργήσετε υπέρ της Δικαιοσύνης και της Αλήθειας.
Ηρθε ο καιρός που πρέπει να βάλετε τις βουλευτικές αποζημιώσεις σας, σε δεύτερη μοίρα, και να δείτε πως θα ...ξεκουμπιστεί αυτή η χουντοσυμμορία που μοιράζει τρομοκρατία, ξύλο και παραπληροφόρηση στους έλληνες πολίτες.
Ηρθε ο καιρός που πρέπει να μας δείξετε από ΤΙ είστε φτιαγμένοι.
Ηρθε ο καιρός να σταματήσετε να ζείτε το όνειρο μέσα στη κοινοβουλευτική γυάλα της ασυδοσίας και της ακαπνίας.
Ηρθε ο καιρός να βγείτε έξω στην κοινωνία και να αφουγκραστείτε την κραυγή της, και να συνειδητοποιήσετε τον Αγώνα της για επιβίωση.
Ηρθε ο καιρός που κάποιος πρέπει να θέσει και Θέμα καταπάτησης των πιο απλών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΚΑΙ στον σκληρό πυρήνα της Ε.Ε. βρε (Μας βλέπει ο Ερντογάν και γελάει μαζί μας)
Ηρθε ο καιρός που οφείλετε ΤΩΡΑ να πιαστείτε χέρι-χέρι μαζί με τον κόσμο σας, και όχι μόνο όταν έχουμε εκλογές.
Ηρθε ο καιρός που πρέπει να δικαιολογήσετε την ίδια την ύπαρξή σας και τον ρόλο σας, μέσα στο πολιτικό σπέκτρουμ αυτής της δουλοπαροικίας που λέγεται Ελλάδα.
Ηρθε ο καιρός να ενεργήσετε για να πάρει λίγο οξυγόνο αυτή η ρημάδα η Δημοκρατία, που κοντεύει να πνιγεί στα χέρια του Μητσοτακέικου.
Ηρθε ο καιρός να σταματήσετε τα κροκοδείλια δάκρυα από το βήμα της Βουλής.
Ηρθε ο καιρός να σταματήσετε την άκαπνη λογοδιάρροια εντυπωσιασμού, όταν σας γράφουν οι κάμερες από το Κανάλι της Βουλής.
Ηρθε ο καιρός να υπερασπιστείτε το λαϊκό αίσθημα Δικαιοσύνης, με ΠΡΑΞΕΙΣ και όχι με λεκτικές μπουρμπουλήθρες.
Ηρθε ο καιρός να σταματήσετε να είστε δεκανίκια μιας Χουντοληστοσυμμορίας και να γίνετε η Φωνή του υπόδουλου έλληνα.
Ηρθε ο καιρός να κάνετε κάτι με αυτόν τον τρισάθλιο χωριάτη που έκανε καριέρα υπογράφοντας αδιάβαστο ο,τι του έβαζαν μπροστά του, και τώρα κατσικώθηκε ως υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, γυρίζοντας την χώρα 50 χρόνια πίσω.
Ηρθε ο καιρός να σταματήσετε τον οχετό της παραπληροφόρησης των ξεπουλημένων ΜΜΕ, αρχίζοντας να μηνύετε επίσημα, ως κόμματα, την κάθε ψευδή είδηση που κατασκευάζεται στα υπόγεια του Μαξίμου.
Ηρθε ο καιρός να σταματήσετε τις πληρωμένες διακοπάρες σας, και να αρχίσετε να κάνετε και λίγο τη Δουλειά σας, δηλαδή να αντιπροσωπεύσετε τους χιλιάδες πολίτες που σας ψήφισαν και σας πληρώνουν για να κάνετε απλά αυτό (να τους αντιπροσωπεύετε).
Ηρθε ο καιρός για να επεκτείνετε τις πολιτικές δραστηριότητές σας, και να κάνετε κάτι παραπάνω από το να πέρδεστε στα έδρανα της Βουλής.
Ηρθε ο καιρός να κάνετε κάτι για αυτά τα ένστολα και ένοπλα ψυχανώμαλα ζόμπι που βγάζετε στους δρόμους, και όπου είναι διψασμένα για αίμα & ξύλο και δεν διστάζουν (πια) να μπαίνουν και να ρίχνουν χημικά ακόμα και μέσα σε σπίτια.
Ηρθε ο καιρός για να φτιάξετε ομελέτα βρε, ξεκινήστε λοιπόν να σπάτε κάνα αυγουλάκι, επειδή μόνο με τα σπασμένα δικά μας κεφάλια, δεν φτιάχνεται ομελέτα, καρατσεκαρισμένο…
Ηρθε ο καιρός για λίγη Δράση βρε, πριν βρεθεί σακατεμένη τελείως αυτή η ρημάδα η Δημοκρατία, που τόσο πολύ κόπτεστε όλοι σας για πάρτη της και τόσο έντονα διαλαλείτε πως την υπηρετείτε.

ταπεινά, ο Φαρισαίος

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.