# #

13 Μαρ 2021

Χιλιάδες πολίτες σε όλη τη χώρα διαδήλωσαν κατά της κρατικής τρομοκρατίας...(Δείτε εικόνες)

 


Στους δρόμους της Αθήνας αλλά και από την Ιεράπετρα μέχρι τη βόρεια Ελλάδα, χιλιάδες άνθρωποι έχουν βγει ταυτόχρονα στους δρόμους διαδηλώνοντας ενάντια στην κρατική βία και καταστολή με το σύνθημα #Πονάω που έμεινε χαραγμένο από το περιστατικό στη ...

Νέα Σμύρνη.

Ένας τεράστιο «ΩΣ ΕΔΩ» ακούγεται. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια. Η οργή έχει ξεχειλίσει. Η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί.

Ιεράπετρα-Αγ.Νικόλαος-Ρέθυμνο-Σάμος-Κέρκυρα-Πάτρα-Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα-Πανόρμου-Νέα Ιωνία-Αγ.Ανάργυροι-Αγ.Παρασκευή-Εξάρχεια-Ηλιούπολη-Πετρούπολη είναι μόνο λίγες από τις περιοχές που ο κόσμος είναι στους δρόμους από το πρωί και φωνάζει…

Εξάρχεια
Εξάρχεια
Πετρούπολη 
Ν. Ιωνία
Ηλιούπολη

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!

Θέλουμε να ζήσουμε ελεύθερα, με αξιοπρέπεια, με σεβασμό στις πραγματικές μας ανάγκες και τα δικαιώματά μας.

Δεν θα ανεχτούμε ένα αστυνομικό κράτος, θανάτου, φίμωσης και βίας!

Εμείς σας φέρνουμε κάποιες πρώτες φωτογραφίες από δεκάδες γειτονιές και πόλεις της χώρας και θα ανανεώνουμε το άλμπουμ της ανάρτησης με νέο υλικό που μας φτάνει. Είναι αυτά που δεν θα δείτε στα μεγάλα κανάλια της ολιγαρχίας. Είναι η φωνή του κόσμου των γειτονιών, του κόσμου της εργασίας!

Πολυάριθμες συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί και για αύριο. Ενημερωθείτε από το event των συλλογικοτήτων που ξεκίνησαν αυτή την πρωτοβουλία εδώ: https://fb.me/e/21pAHoX63 και από την καρφιτσωμένη ανάρτησή μας που διαρκώς ανανεώνεται!

Πηγή ΜένουμεΕνεργοί

1 σχόλιο:

  1. Ολόκληρη η Ελλάδα θρηνεί χιλιάδες θύματα του COVID-19, όπως και ολόκληρος ο πλανήτης, και ο Τσίπρας με τους ομοϊδεάτες του γράφουν στα παλιά τους τα υποδήματα, τα υγειονομικά πρωτόκολλα και την προσπάθεια για υγειονομική προστασία του Ελληνικού Λαού, διοργανώνοντας συλλαλητήρια και πορείες, διογκώνοντας το πρόβλημα προκαλώντας εστίες υπερμετάδοσης του ιού.
    Άλλωστε αυτή η φαιδρή προσωπικότητα δήλωσε ότι αναλαμβάνει και το ρίσκο!
    Αυτός είναι ο Τσίπρας, αυτό το έκτρωμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.