# #

10 Μαρ 2021

Εμπάργκο του ΚΚΕ στον ΣΚΑΪ ..(βίντεο)

 


Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, συμφωνεί με τη στάση του ΚΚΕ μετά το περιστατικό μεταξύ Κανέλλη - Οικονόμου. 

Υπέρ την απόφαση της ΚΚΕ να κάνει εμπάργκο στον ΣΚΑΪ, μετά το περιστατικό που συνέβη σήμερα (10/3) με τη Λιάνα Κανέλλη, τάχθηκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης. 

«Για μια ακόμη φορά εκπομπές και δελτία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, μετατρέπονται σε δελτία της κυβέρνησης και δεν διστάζουν να λογοκρίνουν βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, επειδή μετέφερε την σοκαριστική φραση ''πάμε να τους...

σκοτώσουμε'' που ακούστηκε από ένστολο στη Νέα Σμύρνη.

Η στάση του ΚΚΕ είναι απολύτως εύλογη. Δυστυχώς όσο το ΕΣΡ αρνείται να επιτελέσει τον ρόλο που από το Σύνταγμα του έχει ανατεθεί, αυτά τα φαινόμενα θα συνεχίζονται», γράφει ο κ. Νικολαΐδης.

ΚΚΕ: Εμπάργκο στην εκπομπή του Οικονόμου 

Για «επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ» κάνει λόγο ο Περισσός με αφορμή την απότομη διακοπή της Λιάνας Κανέλλη ενώ μιλούσε, καθώς περιγράφοντας βίντεο σε εκπομπή του ΣΚΑΙ απο τη Νέα Σμύρνη και μεταφέροντας τα λόγια αστυνομικών που ακούγονται, ανέφερε τη φράσει «θα σας γαμ...».

Το ΚΚΕ με ανάρτησή του στο Twitter χαρακτηρίζει τον δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου «άτυπο κυβερνητικό εκπρόσωπο» και γνωστοποιεί οτι το κόμμα «δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την -ούτως ή άλλως σπάνια- παρουσία του αυτές τις πρακτικές».

 

 

Ένταση σημειώθηκε το πρωί στον αέρα του ΣΚΑΪ, μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και του Δημήτρη Οικονόμου, για τα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη.

Αφορμή στάθηκε η αναφορά της εκπροσώπου του ΚΚΕ στο βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας από χθες βράδυ, με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ να λένε «πάμε να τους γαμ....με, πάμε να τους σκοτώσουμε», όταν ενημερώθηκαν από το κέντρο για τον τραυματισμό του συναδέλφου τους.

Η κ. Κανέλλη πρωτίστως αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον αστυνομικό που χτύπησε κοπέλα, ενώ στη συνέχεια καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση στον άνδρα της ΕΛ.ΑΣ., προτού ακολουθήσει ο εξής διάλογος με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Λιάνα Κανέλλη: «Δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε και την έχω πάνω μου, μία ομάδας αστυνομικών που φωνάζει ''πάμε να τους γαμ....με, πάμε να τους σκοτώσουμε";».

Δημήτρης Οικονόμου: «Εντάξει κυρία Κανέλλη, αυτά δεν τα επιτρέπουμε εμείς στην εκπομπή».

Λιάνα Κανέλλη: «Εγώ το βίντεο, το είδα και παίρνω την ευθύνη».

Δημήτρης Οικονόμου: «Την ευθύνη την έχουμε εμείς και δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι».

Λιάνα Κανέλλη: «Παίξτε το βίντεο».

Δημήτρης Οικονόμου: «Εσείς δεν επιτρέπεται να μιλάτε έτσι και να το πάρετε πίσω. Να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο για αυτό».

Λιάνα Κανέλλη: «Να ζητήσω συγγνώμη για τι;».

Δημήτρης Οικονόμου: «Να ζητήσετε συγγνώμη, γιατί από το στόμα σας βγήκε».

Κάπου εκεί, η κουβέντα κόπηκε απότομα...


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.