# #

26 Μαΐ 2012

Μιλάνε όλοι ...Μιλάνε κι κ@λοι...!!!


ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!


Το καρναβάλι, η μαντάμ σολάριο Κριστίν, Λαγκάρντ μας λέει κουνώντας το δάχτυλο (το δάχτυλο βάλτο εκεί που ξέρεις που θα έλεγε και ο Τραμπάκουλας) ότι είμαστε ανάξιοι συμπόνιας γιατί δεν πληρώνουμε τους φόρους μας.
 
Εσύ μωρή σολαρισμένη τσούλα (αμάν θα με κάνει νταντά ο Πρετεντέρης γιατί δεν έχω καλούς τρόπους) πληρώνεις φόρους; 

Για να δούμε:

Ο 
βασικός της μισθός είναι 467.940 δολάρια το χρόνο, ενώ της δίνεται επίδομα για έξοδα παράστασης, χωρίς δικαιολογητικά, ύψους 83.760 δολαρίων το χρόνο, δηλαδή, 551.700 δολάρια – το οποίο ποσό, όμως δεν φορολογείται,ενώ αναπροσαρμόζεται με κάθε αύξηση των τιμών...

Αυτά για σήμερα για το κακιασμένο ξόανο και έπεται συνέχει για τις κομπίνες της κυρίας αρπακτικού και την ποινική δίωξη (κατάχρηση εξουσίας) για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο Ταπί, που όπου να ‘ναι σκάει μύτη.

4 σχόλια:

  1. Προς τη λαγκάρντ (γιατί κυρία δεν είναι):
    Τα παιδάκια του Νίγηρα, πως δεν τα σκέφτηκες τα προηγούμενα 50 χρόνια της ζωής σου;!!!!!
    ....Πάντως ως ΄Ελληνας έχω να σου πώ πως εκτός από ωραίες ντομάτες, παράγουμε ακόμη καλύτερα Αγγούρια σε διάφορα χρώματα (πράσινα κ. λ. π.) αλλά κυρίως εκείνα που σου συστήνω είναι τα Μελιντζανιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρός είναι να θυμώσουμε....Δεν είμαστε όλοι δούλοι πουλημένοι σαν τους σαμαροβενιζέλους και τους παπαγαλους τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΛΗΣΕ Η ΑΡΧΗΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ?ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΛΕΩ ΕΓΩ Η ΣΚΥΛΟΜΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ........Η ΣΑΧΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EIDATE KANENA POLITIKO NA PERNEI THESEI...TIPOTA LIPON MIN SXOLIAZETE TIN KOUFALA POU EINAI VALTH!!NA TA VAZETE KAI ME TON EAFTO MAS POU TOUS EXOUME KAI TOUS KAMARONOUME AKOMA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX...ILITHIOI EIMASTEEEEE KSIPANAME NA TOUS FAME ZONTANOUS !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.