# #

21 Μαρ 2015

ΠΙΕΡΙΑ.... Λαϊκή Συνέλευση για τα διόδια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ 
ΚΑΙ ΤΗΣ
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
Image

Θέμα: Ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το φλέγον θέμα των διοδίων και μετά τη συνάντησή τους με τον κ. Σταθάκη. 

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των βουλευτών  Μαγνησίας, Πιερίας, Θεσσαλίας και Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργο Σταθάκη με θέμα τα διόδια. 

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η πολιτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση αναφορικά με τα διόδια και τους αυτοκινητοδρόμους, όπως επίσης και η κατάργηση των νόμων Ρέππα - Βορίδη που όχι μόνο επιβάλλουν εξοντωτικές ποινές για την άρνηση πληρωμής διοδίων αλλά και ποινικοποιούν  οποιαδήποτε  κοινωνική διαμαρτυρία σε σταθμούς διοδίων.

Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν την 1η Μαρτίου 2015 στη σύσκεψη φορέων που έγινε  στο Δημαρχείο του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ νομού Πιερίας, μετά τη συνάντησή τους με τον κ. Σταθάκη,
θα ενημέρωναν τους πολίτες της Πιερίας σχετικά με τα συμπεράσματα και τις αποφάσεις της συνάντησής τους με τον Υπουργό.

Η Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλούν όλους τους πολίτες του νομού την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, ώρα 19:00 σε Λαϊκή Συνέλευση στο Επιμελητήριο Πιερίας με θέμα την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το φλέγον θέμα των διοδίων και μετά τη συνάντησή τους με τον κ. Σταθάκη.

Με βάση τις νέες πολιτικές εξελίξεις που διαμορφώνονται  κρίνεται απαραίτητη η ανασύσταση της Πιερικής Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων. Η νέα επιτροπή θα εκλεγεί από τους συμμετέχοντες και θα συνεδριάσει  αμέσως μετά το τέλος της Λαϊκής Συνέλευσης της 22.03.2015.Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.