# #

18 Μαρ 2015

Σε λιγο ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ θα βγάλει δήλωση στήριξης στον Πήλιο Γούση




Καταπέλτης για το ΠΑΣΟΚ η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μ. Χρυσοβελώνη. Σε ανακοίνωσή της τονίζει:«Η ηθική κατάπτωση στο ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου συναγωνίζεται την εκλογική κατάρρευσή του και την πολιτική φθορά του. Τους ενοχλεί η ιδέα των στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων, αλλά δεν τους ενόχλησε ποτέ – γιατί ποτέ δεν τους άγγιξε – η ανθρωπιστική κρίση και τα αμέτρητα θύματα που προκάλεσαν από την υπαγωγή της χώρας στα μνημόνια.
Ποτέ δεν ενοχλήθηκαν στο ΠΑΣΟΚ από το γεγονός ότι ο κ. Βενιζέλος την περίοδο της «αντιβασιλείας» του στη μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, κυκλοφορούσε με ένα πανάκριβο πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο κόστιζε στο δημόσιο εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το μήνα,
ενώ την ίδια ώρα σφαγιάζονταν, χωρίς την παραμικρή αιδώ, οι μισθοί και οι συντάξεις εκατομμυρίων Ελλήνων και καταδικαζόταν στη φτώχεια και στην ανέχεια η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
Πάντως, αυτό που σίγουρα δεν θα υπάρχει φέτος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γενικότερα στις παρελάσεις από τώρα και στο εξής, είναι η εικόνα των πολυάριθμων εκατονταμελών αρμάτων φύλαξης του κ. Βενιζέλου λόγω του φόβου της λαϊκής αποδοκιμασίας του.
Κρείττον του λαλείν το σιγάν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.