# #

16 Μαρ 2015

Οι ένοχοι κατευθείαν κρέμασμα χωρίς εξεταστικές



Προσέξτε παγίδα: "Η χώρα βρίσκεται σε χειρότερη μοίρα από το 2012 γιατί τότε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μας παρείχε περισσότερη ρευστότητα".

Σε όλα τα ΜΜΕ η ακούγεται αυτή η φράση ενώ η σύγκριση γίνεται με το 2012. Όχι δεν στηρίζουν τόσο τη ΝΔ, δεν τους ενδιαφέρει η ΝΔ, ξέρουν ότι πάει για διάλυση. Κάνουν τη σύγκριση με το 2012 γιατί δεν συμφέρει η σύγκριση με το τι ίσχυε λίγο πριν μπούμε στο μνημόνιο.

Γιατί έτσι θα φανεί όλη η αλήθεια που είναι: Κάθε χρόνο και χειρότερα με αυτή την πολιτική. 

Πράγματι λοιπόν η κατάσταση είναι χειρότερη, από το 2013 το οποίο ήταν χειρότερα από το 2012, όπως το 2012 ήταν χειρότερο από τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά η προπαγάνδα τι εντύπωση δίνει;

Πάει κατευθείαν στο 2012 και μένει εκεί. Γιατί άραγε;


Κάθε χρόνο το χρέος αυξάνει. 
Επομένως κάθε χρονιά βουλιάζουμε και περισσότερο. 
Αιτία τα μνημόνια που είναι αποτέλεσμα της πολιτικής κλπ. Κάθε χρόνο καταργούνται δικαιώματα και κόβονται μισθοί. Η ερώτηση λοιπόν είναι γιατί τόσο καιρό που γίνονται όλα αυτά δεν είδαμε αποτέλεσμα; Γιατί στόχος ήταν η απαλλοτρίωση και το ξεπούλημα της χώρας, η καταστροφή της, η λεηλασία της όχι η σωτηρία της.

Πολύς λόγος και για το πλεόνασμα. 
Λέει η γαλάζια συμμορία πως φταίει ο Αλέξης. 
Ότι δηλαδή τα έκαναν όλα τέλεια κι οι καινούριοι τους τα χάλασαν. Τότε δεν θα έχουν αντίρρηση να ανοίξουν οι προσωπικοί λογαριασμοί όλων και των μεν και των δε, ώστε να δούμε ποιοί και για ποιό λόγο έκαναν κάποιες κινήσεις. 

Έστειλαν λεφτά στο εξωτερικό, έκαναν εταιρίες, πόσα έχουν, που, κι αν μπορούν να τα δικαιολογήσουν. Οι δε ένοχοι κατευθείαν κρέμασμα χωρίς εξεταστικές. Πάει; Δέχεστε την πρόταση; Α ναι! ταυτόχρονα να πάνε έντιμοι ορκωτοί λογιστές και να ελέγξουν ποιός παρέλαβε τι. Κι αν κάτι λείπει, άμεση δήμευση περιουσίας και μια τρίχινη γραβάτα. Λοιπόν;

Κανένα πλεόνασμα δεν υπήρξε ποτέ. 
Οι δανειστές με τις δόσεις, δίνουν για να πληρώσουμε αυτά που μας δάνεισαν και με τα μνημόνια μας βάζουν να πληρώσουμε κάθε φόρα τον τόκο. Που επειδή αυξάνει συνέχεια θα έχουμε συνεχώς αυξανόμενα μέτρα. Κι όταν τα πάρουν όλα πάλι χρεωμένους θα μας πουν.

Ως πότε; 
Θέλουν νέο μνημόνιο γιατί οι ντόπιοι δοσίλογοι έκαναν συνεχώς την παραπάνω δουλειά. Και μπορεί να την έκαναν από ιδεολογία ή έτρωγαν κι αυτοί; 

Γι αυτό χρειάζεται θέληση, αποφασιστικότητα για να καθαρίσει η σαπίλα. Κάποιοι στο κυβερνών κόμμα ίσως να φλερτάρουν με την ιδέα, πως μπορούν να διαπραγματευτούν τη θέση του επιστάτη, των προηγούμενων δηλαδή δοσίλογων, λέγοντας στους τοκογλύφους "δώστε κάτι να φανούμε εμείς καλοί". Κάνουν μέγα λάθος. Οι δανειστές έχουν ήδη διαχειριστές, μάλιστα ακριβώς επειδή τα χρέη αυξάνονται, θα αυξάνουν συνεχώς τις απαιτήσεις τους.

Αν δεν είναι έτσι κύριοι της κυβέρνησης και ταυτόχρονα φοβάστε να πάρετε τη σωστή απόφαση (γιατί πριν της εκλογές τάζατε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο), προσφύγετε πάλι στο λαό. Κι αυτό επίσης θέλουν να το αποφύγουν ΤΩΡΑ, γι αυτό δαιμονολογούν και πάλι την προσφυγή στις εκλογές ή το δημοψήφισμα. Οπωσδήποτε κάντε το σωστό ΑΜΕΣΩΣ. Η λύση είναι ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. Όλα τα άλλα θα δημιουργήσουν μεγαλύτερο πρόβλημα δε θα λύσουν. .

 mitsos175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.