# #

7 Φεβ 2015

Η Άνγκελα Μέρκελ θα σκίσει τα μνημόνια.

Όποιος θέλει να ζήσει με ροδάκινα και καρπούζια ,
να σηκώσει το χέρι.
Κανένα σημάδι υποχώρησης απέναντι στις γερμανικές αξιώσεις δεν προτίθεται να δείξει η κυβέρνηση, επιλογή που επιβεβαιώθηκε στη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου που συνεδρίασε πρωτίστως για να αποτιμήσει τις επαφές του Αλέξη Τσίπρα στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αλλά και τις συνέπειες της πίεσης που προκαλεί η τελευταία “επιθετική” απόφαση της ΕΚΤ.


Μάλιστα η ελληνική πλευρά προτίθεται να σκληρύνει ακόμα περισσότερο τη στάση της απέναντι στη Γερμανία ώστε ακόμα και ...
μονομερή διαγραφή του χρέους να προτείνει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να την δεχτεί αφού αντίκειται στις προεκλογικές εξαγγελίες του κόμματος σύμφωνα με τις οποίες αν κάποιος πρόκειται να διαγράψει το χρέος, αυτός θα είναι η Ελλάδα και όχι η Γερμανία και τα τσιράκια της. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Άνγκελα Μέρκελ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να λύσει το θέμα της Ελλάδας στέλνοντας ένα σωρό προσωπικές άσεμνες kinkyφωτογραφίες στο προσωπικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Αλέξη Τσίπρα μπας και τον τουμπάρει. Επίσης τον σκουντάει καθημερινά στο facebook ενώ έχει γίνει και  follower στο twitter. Παρόλαυτα ο Αλέξης Τσίπρας έχει την Άνγκελα Μέρκελ στο φτύσιμο αποφεύγοντας την όπως ο διάολος το λιβάνι. 

Μάλιστα πληροφορίες από τον προσωπικό ψυχίατρο της γερμανίδας καγκελαρίου αναφέρουν ότι η Άνγκελα Μέρκελ το έχει ρίξει στα σκληρά, έχει τάσεις αυτοκτονίας καθώς και δυσκοιλιότητα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ουκ ολίγες φορές την έχουν “συλλάβει” οι συνεργάτες της να μονολογεί ότι θα σκίσει τα μνημόνια.

Η όλη στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έχει αναπτερώσει το ηθικό του ελληνικού λαού που από αγανακτισμένοι έχουν μεταλλαχτεί σε ανακουφισμένοι και πλέον περικυκλώνουν τη βουλή όχι από αγανάκτηση αλλά από ανακούφιση. Τόση εθνική ανακούφιση μαζεμένη είχαμε να δούμε από την εποχή που ο Γιώργος Σαμαράς κάρφωνε το τόπι από τη βούλα του πέναλτι στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα της Ακτής Ελεφαντοστού χαρίζοντας μας την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του παγκοσμίου κυπέλου.

Στόχος της κυβέρνησης φαίνεται να είναι η ολική σύγκρουση με τα ευρωπαϊκά συμφέροντα και η ηρωική έξοδος από την ευρωπαϊκή ένωση ώστε επιτέλους να αποκτήσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία, γεγονός που αποτελεί απωθημένο του μέσου έλληνα και του Δημήτρη Καζάκη. Με αυτό τον τρόπο, επιτέλους, θα ζήσουμε με ροδάκινα και καρπούζια που παράγουμε σε περίσσεια και όχι με ευρωπαϊκά γκουρμέ τα οποία έτσι και αλλιώς προκαλούν δυσπεψία. 

Και στην επόμενη Eurovision θα τους πάρουμε και τα σώβρακα. Αν δεν τους τα έχει πάρει μέχρι τότε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

(Όποιος θέλει να ζήσει με ροδάκινα και καρπούζια να σηκώσει το χέρι. Ούγκ και γιούρια!)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.