# #

4 Φεβ 2015

Άναψε η σπίθα που καίει την λιτότητα…Το παιχνίδι των εκβιασμών έχουν βάλει μπροστά οι Μερκελ-Σοιμπλε μπας και καταφέρουν να αποτρέψουν το ρεύμα μιας νέας πολιτικής δυναμικής αμφισβήτησης των πολιτικών της Ευρώπης!!!
 
Όμως τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ ρευστά και μια σπίθα αρκεί για να πάρουν «φωτιά» τα καταπιεσμένα κράτη της Ε.Ε. Το γεγονός επιβεβαιώνει και η «Χάντελσμπλατ», η μεγαλύτερη ημερήσια οικονομική εφημερίδα της Γερμανίας  η οποία στον υπότιτλο της το Σάββατο έγραφε  «Η αθηναϊκή εξέγερση θα μπορούσε να εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη» ενώ σαν τίτλο είχε:
«Η ελληνική επανάσταση» !!!
 
Οι εγγυητές  της ενωμένης Ευρώπης (!) έχουν αρχίσει να φοβούνται και ετοιμάζουν ύπουλα χτυπήματα κάτω από τη μέση… Σύμφωνα με το Bloomberg, που επικαλείται πηγές κοντά στην καγκελαρία, η Μέρκελ προτιμά να περιμένει μέχρι τον Απρίλιο ή τον Μάιο, μετά δηλαδή το τέλος του υπάρχοντος προγράμματος διάσωσης για να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις, όταν δηλαδή οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας θα είναι πιο πιεσμένες και επομένως η Γερμανία θα βρίσκεται σε καλύτερη διαπραγματευτική θέση.
Από την άλλη όμως γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά ακόμη και  ο Ομπάμα παρενέβη και ζήτησε να βρεθεί μια λύση άμεσα υπέρ της χώρας… Μάλιστα το ζήτημα της Ελλάδας θα είναι μέσα στην ατζέντα της συνάντησης του προέδρου της ΗΠΑ με την  καγκελάριο…
 
Τώρα θα μου πείτε το θυμήθηκε ο πλανητάρχης και κάνει παρεμβάσεις;  Απλό. Τώρα καίγεται η γούνα του. Μια πιθανή έξοδος της χώρας από το ευρώ θα σήμαινε κατάρρευση της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας αλλά και μετάδοση του Αρμαγεδώνα στις ΗΠΑ.
 
Την ίδια ώρα η Ρωσία παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις και... σκέφτεται για το αν θα πάρει μέρος σε αυτές!!! Κάτι μου λέει ότι όσο και να τα έχει πάρει η Μέρκελ δεν θα της περάσει… Η  αποκατάσταση της νομιμότητας  είναι κοντά   

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.